REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Traian Băsescu face SHOW: Nu o să mai aveți al doilea Băsescu! Bun, rău, cum e, este unic!

Traian Băsescu face SHOW: Nu o să mai aveți al doilea Băsescu! Bun, rău, cum e, este unic!

Replica API 2 decembrie 2019 | 03:56 599

Fostul președinte Traian Băsescu a fost întrebat când va avea România un om politic cum a fost el. Traian Băsescu a spus că nu va mai exista un al doilea Băsescu pentru că este unic, scrie stiripesurse.ro

”În mod cert niciodată nu va mai avea România un al doilea Băsescu. Bun, rău, cum e, este unic! Al doilea Băsescu nu poți să faci.”, a spus Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
taci din gura sampaliu infect si ordinar
1
0
paguba-n ciuperci ...
2
0
cu certitudine, ati fost cel mai bun, niciunul nu s-a ridicat si nu se va ridica la nivelul dvs. Felicitari- multi va recunosc meritele dar orgoliul nu le permit sa confirme
0
3
Sa ii dau muie lu mata pana ii da sangele pe nas
3
2
Competenta, performanta, eficienta. Astea sa fie criteriile de selectie in administratie. Avem cea mai tare retea de IT si noi inca plimbam hartii si dosare!!...De ce? Semnatura electroniica este legala si fluxul documentelor rezolvam cu un simplu clik! Armata de bugetari a-si caute de lucru sa nu mai puna frana, sa innebuneasca lumea cu fel de fel de hartoage si semnaturi. Competenta nu obedienta, asta vrem si asta trebuie sa se intample imediat.
4
1
alo voi care l-ati votat pe iohanis fiti atenti si la gramatica lui d-lui se exprima cam asa;pesedeul , in loc de;PSD fara pesedeu ii este greu sa zica simpluPSD dar ce sa-i faci pas cu pas in inca 5 ani care sper sa nu doarma si sa nu se mai plimbe atat ptr care GUVERNUL lui sa invete ca PSD e PSD
6
6
asta cam asa este: sa ajunga presedinte un turnator la securitate cu nume petrov , mai rar...
6
6
pe cei care candideaza la functia de presedinte dati o lege in parlament sa fie cautati la cap in primul rind ca pot sa nu fie sanatosi si sa bage tara in razboi atentie mare basescu trebuia arestat in minutul 2 ce mai stati la lectii de viata si de politica cu iel am scris cu litera mica ca nu merita cu litera mare din cauza celor 10ani de jigodizm
5
5
ce aveti cu el ?
4
4
Petrov, recunoaste ca a atins cea mai inalta mizerie fata de romani, incit nimeni nu-l mai poate egala. Bravo, golane ai tupeu.
6
6
Asa este, a fost singurul presedinte cu sange in instalatie.
8
9
Basescule, mars bai slugoiule si tradatorule de tar.Esti o jigodie si un praduitor.
11
8
mars din tara javra ordinara.
11
8
Asa spunea si Ceausescu ca este unic, iar comunismul va cadea cand o face plopul mere si rachita micsunele si doar la 2 luni a fost impuscat si comunismul a picat. Tu Base ai tradat tara, ai furat totul cu draga Stolo al tau, ai furat peste 300 nave comerciale, ai vandut tot ce puteai vinde si asta pentru ca esti tatar, nu roman, cum crede toata Romania. Ai bani in conturi pentru zece generatii dupa tine, ai dus aurul Romaniei in Anglia, ai mimat ca vrei Republica Moldova inapoi dar ai cazut la pece cu Putin sa ramana totul asa cum este acum. Deci, ai dreptate, esti unic in felul tau.
17
5
Elena Udrea este unica
11
7
Un al doilea Petrov nu va mai exista
14
7
Tu ai fost o mica javra dar kwj de origine neamt este o zdreanta i internationala un cacat la gard.
14
14
Ascunde-te sa nu te mai vad
20
10
N.o sa mai avem un boschete care sa taie salarii si pensii , mare pierdere!! Ma gandesc cu groaza c.am scapat de niste javre , si parca.l vad p.asta atarnache precum alde prin guvern . Crapi javra!!
20
11
ji g o dieeeee
20
10

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166