REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Traian Băsescu: 'Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine'

Traian Băsescu: 'Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine'

Replica API 25 mai 2022 | 00:44 3005

Termenul de 60 de zile în care Traian Băsescu trebuia să se mute din vila RAPPS a expirat, dar fostul președinte, care are decizie judecătorească definitivă de colaborator al fostei Securități, refuză să plece. Băsescu a anunțat că a cumpărat un apartament, dar nu are mobilă.

Traian Băsescu

Băsescu îi critică pe cei care îl atacă în momentele grele pentru el și familia sa: ”Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine”.

”După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată și semnând contractul de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte proceduri: să am un contract la electricitate, gaze, apă, să comand o bucătărie. Eu nu mi-aș mai dori să locuiesc vreodată aici, dar nici să plec în 60 de zile. Voi pleca când apartamentul va fi gata. E un apartament cu pereții goi. Vestea proastă a venit de la cei care îmi furnizează bucătăria și mi-au spus că va fi gata abia în august.

Statul poate face ce vrea, el poate să îmi zică să locuiesc în stradă. Ura și prostia, lașitatea și mizeria, nu au avut curajul să se lupte cu mine când eram în putere, sunt niște pigmei. Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine. Nu și-au permis să mă atace când aveam puterea, ci acum, sunt niște neica-nimeni.

Nu am nevoie de mila nimănui, am resurse să mă așez în apartament. Dacă vor să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărți să mă ajute să le duc în apartament.

Când un stat îi face așa ceva unui fost președinte, să îi fie de bine! Nu am cerut nimic statului și nici nu intenționez să îi cer, dar nici el să nu îmi ceară mie.”, a spus Băsescu la România TV, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ca n-ati comentat asa cand BASESCU era Presedinte???vedeti mai romanilor,,,acum comentariile voastre pot sta la o lada de gunoi..
1
0
modestia salveaza Romania. Nu si in cazul de fata.
0
0
Acum te deranjeaza,dar atunci iti placea!
0
0
O lichea - vezi cum a ajuns presedinte la PD - se plange de alte lichele.
0
0
Lins Gaoze ambasadori sua.hihihihi
2
0
O linge pe o cooorva din Bucuresti aia vine f.....a la el
1
0
oamenii din sistem au inceput sa vorbeasca, a**a va deranjeaza?puterea s-a dus si adevarul trebuie spus
2
0
dupa cum vezi le-ai fost presedinte degeaba.Mai bine ii lasai in cacat in 2010 ca tot te injura.Sa mori binee popor r***n
1
0
chioru p**a sa ajunga la putere nu a lins si s**t
1
0
Si fratele lui Mircea e tot un Escroc Ordinar.
2
0
Ai distrus romanii , din cauza ta milioane slugaresc prin strainatate , hotz pervers care esti ! In timp ce tu si C***a Udrea achizitionati terenuri la Nana , la romani le taiai salariile cu 40 la suta , animalule !
3
0
tu b**e nu ai lins toata viata???
0
0
... bine ti-au mai strigat politistii in 24 septembrie 2010 ! Vei sfarsi in inchisoare ca vaca aia de fiica-ta cea mare !
0
0
"Aici sunt banii dumneavoastra"
0
0
,,Cand un stat ii face asa ceva unui fost presedinte...'', prietene, dar tu cand ai ,,ars'' statul, ti-a placut? 10 ani ti-ai batut joc de stat si de oamenii lui.
1
0
Stai la fete p**a este gata apartamentul ca au ditamai casele tot prin tine le au luat
0
0
mars javra turnatoare
3
0
Imputzitule !
3
0
la parnaie in mai putin de un an
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768