REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Traian Berbeceanu va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne

Traian Berbeceanu va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne

Replica API 6 decembrie 2019 | 03:07 611

Traian Berbeceanu, foto cotidianul.ro

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne, a anunțat, joi, ministrul Marcel Vela, conform Mediafax.

Marcel Vela a anunțat, joi, că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba, Traian Berbeceanu, va fi numit șef de cabinet al ministrului de Interne.

În 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță într-un dosar, fiind găsit nevinovat pentru faptele luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar ce-am spus, in afara de un limbaj de mahala si agresivitate, nu mai definiti altceva. Pentru ca nu acceptati argumentele. Pentru cultura ta personala, te pot trimite, atat pe tine, cat si pe PSD, undeva prin Africa bananiera. Eu sunt nationalist.
1
2
auzi bai, basinica pzdista, pretentiile de persoana educata nu te prind deloc, chiar daca ai o pojghita de educatie, cel mai probabil capatata pe vremea unui stagiu in fosta urss sau chiar la Lubianka, atata timp cat esti pzdist, nu ai cum sa-ti ascunzi IQ de cretin si pregatirea de boacter! Asa ca MU1E P5D si MU1E si TIE, japita bolsevica!Si ca sa stii si tu, pseudoeducatule, pzdeul a guvernat Romania, 21 de ani din 29, jeg manipulator!
4
1
Nu Gore este un prost, ci tu. Tara asta, daca merge prost, nu merge doar din cauza PSD-ului, ci din cauza tuturor care au fost la putere, in special de la cel care a taiat salariile si pensiile. Toti, astia, care sustineti celebru stat de drept, sunteti doar guralivi si agresivi. Cultura mai putin. Dar nu aveti nevoi, astia va vor asa cum sunteti, adica prosti.
0
4
goreee, ba tantalaule, din cauza asta suntem vai de mama noastra, ptr ca idioti ca tine, pzdisti oligofreni, au votat conducatorii, ca poponarii, dupa cum aratau candidatii si nu dupa ce gandeau! Cretinule!
6
3
Jos palaria !! Daca este adevarat , se pare ca in sfarsit incepe sa se faca dreptate ! Ma bucur cu toata fiinta mea pt dumneavoastra !!
5
2
Ce fata de infractor, cred ca nu a dat din spaga pe care o incasa mai departe si i au facut aia dosar dar prostii inca mai cred ca ajungea sef la Alba daca era cinstit..
4
5
i-am citit cartea, te sperii cand citesti, nu crezi ca se poate intampla intr-o tara a Uniunii Europene. Cartea este exact dosarul fabricat de cei fara scrupule si lipsiti de caracter. nu au mila de nimeni, fabrica dosare pe banda, indiferent daca esti vinovat sau nu. de necrezut . recomand cartea.
7
3
Nu iese foc fara fum dar hotul neprins este negustor cinstit! aialalti s-au inconjurat masiv de simpatia infractorilor de toate tipurile astialalti ii selecteaza pe aia nedovediti -inclusiv Orban- si pe cei cu gulere albe. dixit l homme!
1
6
Care instante, roman, alea care au arestat oameni pentru carnati si caltabosi, apoi le-au dat drumul ca nu aveau probe!? Va meritati unii pe altii
2
7
Luare de mita, sprijinire grup infractional organizat, spalare de bani, fals in declaratii, fals sub semnatura privata, complicitate la delapidare, totul venit de la DIICOT, adica aia cu crima organizata, nu de la PSD cum unii postaci analfabeti functional de mai jos insinueaza. Daca era atat de inocent si cinstit omul, de unde atatea acuzatii serioase? Nu iese fum fara foc.
3
8
Toate instantele de judecata, i-au dat dreptate. Toti colegii lui, au fost alaturi de el, tot timpul. Infractorii, inca il injura. Foarte bine, domnule ministru.
9
4
nu cred ca e cinstit ,,tot o javra.
3
11
Bravo lui si celor care lau numit. Pe ei acum calare. draq de secaturi si koorve
18
3
Ce tare, omul mafiei a ajuns sef la Justitie. Tara asta isi merita soarta cu varf si indesat.
7
22
Astia de la mascati niste hoti.pe ubde treceau rupeau cu japca
2
21
Daca a ajuns Berbeceanu consilier, inseamna ca Godina o sa fie ministru. Unul care a stat la masa cu Kovesi, a reusit sa scape de un dosar de coruptie. Dar ce mai conteaza, media l-a facut erou national, a mai scris si o "celebra" carte, ce mai, are toate atuurile... Mi-e scarba de ce se intampla in institutiile noastre.
4
25
Sa preia DNA si saa bage borfasii la puscarie.
24
4
Foarte bine merita
26
4
un politist prea cinstit care a avut noroc cu carul ptr ca a scapat de razbunarea mafiei pzdiste.
31
4
FELICITARI ! dl. BERBECEANU si dl Ministru VELA. Va doresc succes in viesparul de MI.
30
7
Bravo lui , merita.
29
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510