REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Trăistariu se reprofilează... își deschide hotel

Trăistariu se reprofilează... își deschide hotel

Victor ROTARU 30 iulie 2023 | 00:00 3343

Mihai Trăistariu s-a apucat de turism de ceva timp având câteva apartamente în Mamaia Nord pe care le închiriază vară de vară. Acesta a declarat pentru Replica de Constanța faptul că are plin în lunile iulie și august, făcându-și promovare din timp pentru a nu suferi la fel ca alți operatori economici ce dețin spații de cazare. Pentru că îi merge foarte bine cu cele 6 apartamente, Trăistariu a transmis faptul că se gândește să se bage serios în turism, dorind să-și deschidă un hotel cât mai repede posibil. 

Traistariu se reprofileaza... isi deschide hotelMihai Trăistariu 

Trăistariu s-a apucat serios de treabă în turism, declarând faptul că are toate apartamentele pline până la finalul sezonului estival. Acesta însă nu se oprește aici, declarând pentru Replica faptul că vrea să-și deschidă un hotel, iar până în septembrie vrea să se decidă în această privință: „Am intenția să-mi fac un hotel. Am fost și am vizitat un teren la Tuzla, am văzut o pensiune în Mamaia Nord, urmăresc să-mi cumpăr un teren în județul Constanța. La țară, sau la malul mării, voi vedea. Tatonez terenul, mă interesez de terenuri, ori văd pensiuni să le cumpăr de-a gata și o să vedem. În funcție de ce o să găsesc, o să văd. Eu aș vrea să am 100 de camere, dar pot să pornesc și cu 10 camere până ridic hotelul cel mare. Până în toamnă trebuie să iau hotărârea. Deocamdată văd terenuri și hoteluri sau pensiuni. Până în septembrie mă mai interesez și după mă decid. Ori îl construiesc eu, ori să-l cumpăr de-a gata pentru că sunt și hoteluri și pensiuni la vânzare care nu merg, sau patronii nu mai au răbdare, au îmbătrânit, nu mai au chef să se ocupe de ele.” 

Trăistariu: Nu mă plâng ca alții

Întrebat cum îi merge afacerea cu apartamentele pe care le are în Mamaia Nord, Mihai Trăistariu a transmis faptul că până la finalul sezonului are toate apartamentele încheiate: „Afacerea merge foarte bine. Acum este plin, am toată luna iulie și august plin. Nu mă plâng ca alții. Eu le dau începând cu ianuarie, fac reclamă în fiecare zi, promovez. Ei promovează prin mai și nu reușesc să le dea și se plâng prin iulie că e gol, că nu merge. În fiecare zi refuz oameni. Am deschis încă de la Paște, au venit și de 1 Mai, și de când s-a luat vacanță este plin și am plin până începe școala.” Referitor la problemele apărute în apartamentele pe care le închiriază, Mihai Trăistariu a transmis faptul că: „Am avut niște turiști cu copii, aceștia au sărit pe canapea, s-au jucat, s-a rupt canapeaua, am reparat-o, iar s-a rupt și a trebuit să luăm alta... Banii câștigați îi băgăm înapoi. În fiecare zi sunt probleme, se mai blochează o yală, se mai rupe o clanță, se mai sparge o țeavă, aproape că am obosit. Pleacă cu lenjeria la plajă, nu au voie, se duc cu ea pe nisip, se strică. Am pus yale electronice pentru că uitau cheia pe plajă. Acum nu se descurcă cu codul... Încontinuu te sună pentru tot felul de mărunțișuri. Încep să-mi intru în formă, mereu sunt probleme, în orice afacere, nu doar în turism.

Traistariu se reprofileaza... isi deschide hotelApartamentele lui Trăistariu

Școala de muzică a lui Trăistariu s-a transformat într-o mică afacere

Legat de evenimentele la care ia parte, Mihai Trăistariu a transmis faptul că: „Eu cânt în fiecare seară la hoteluri, resorturi, terase, restaurante, teatre de vară. Am vreo 16 locații unde cânt, câte 3-4-5 pe seară și îmi convine ca preț. În weekenduri plec, o nuntă, un botez, zilele orașului. Am zi de zi spectacole. Vara este cel mai bine financiar pentru că am zilnic spectacole, pe când în timpul anului am doar în weekend.” Mihai Trăistariu deține și o școală de muzică, care mai nou s-a transformat într-o afacere profitabilă: „Școala de muzică merge perfect. Copii vin mai puțin, dar tot vin. Am 142 de elevi, 12 profesori. Avem cursuri de muzică, canto, populară, clasică, instrumentală, teatru, pictură, dans, avem absolut de toate. Este o academie, nu mai este o școală de muzică. Merge bine, deja a devenit o mică afacere și ea, din 2014 de când am deschis-o s-a rebranduit și la ora aceasta produce și ea ceva. Practic, din școala de muzică, concerte și turism câștig eu la ora asta. Reușesc să scot niște bănuți, să-i pun de o parte, să mai fac câte una alta.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce munceste individul ? Numai hotelul chilotarului lipsea din pesisaj ,nu sunt suficiente cocinile makkedonesti ?
7
1
Omul munceste
4
2
Bravo! Reusite in continuare!
4
2
Mult succes. Un om sincer si muncitor, nu hahalere ca makedonimea din turism.
10
4
Tot respectul pt faptul ca-si castiga banii din munca lui, desi melodiile lui din ultima vreme sunt penibile
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768