REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
28.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Transferuri internaționale vara 2023. Pavard pleacă de la Bayern Munchen

Transferuri internaționale vara 2023. Pavard pleacă de la Bayern Munchen

Andreea CONDURACHE 23 august 2023 | 00:00 385

Pavard pleacă de la Bayern la Inter. Benjamin Pavard se despre de Bayern Munchen și se transferă la Inter Milano. Fundașul dreapta e foarte aproape să accepte oferta italienilor în valoare de 28 de milioane de euro.

Transferuri internationale vara 2023. Pavard pleaca de la Bayern Munchen

Francezul a forțat transferul deși campioana Germaniei nu a vrut să îl lase să plece. Pavard mai avea un an contract cu Bayern. Nemții ar putea primi în cele din urmă până la 30 de milioane de euro, conform Gazzetta dello Sport.

Aleksandar Mitrovic s-a transferat la Al Hilal! Fulham încasează 60 de milioane de euro

Telenovela transferului lui Aleksandar Mitrovic la Al Hilal s-a încheiat. Fulham l-a cedat în cele din urmă pe atacantul sârb pentru suma record de 60 de milioane de euro.

Fotbalistul a făcut presiuni în ultimele luni ca să fie cedat în Arabia Saudită, acolo unde va avea un salariu substanţial mai mare. Neymar, Malcom, Ruben Neves, Milinkovic-Savic sau Bono, sunt doar câteva dintre transferurile lui Hilal în această vară.

Kolo Muani și-a dat acordul cu PSG

Fabrizio Romano a anunțat pe pagina sa de Facebook că Muani a acceptat condițiile contractuale ale lui Paris Saint-Germain. Atacantul lui Eintracht Frankfurt ar urma să semneze un contract valabil pe cinci ani.

Jucătorul cu 9 meciuri în naționala Franței e prioritate maximă pentru campioana din Ligue 1, iar conducerea parizienilor va demara negocierile cu germanii. Vârful e evaluat de Transfermarkt la 80 de milioane de euro.

AC Milan îl vrea pe jucătorul descoperit de Răzvan Lucescu

AC Milan îl vrea pe Konstantinos Koulierakis, fundașul descoperit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic. Stefano Pioli este în căutarea unui apărător tânăr și de perspectivă. Potrivit jurnalistului italian, Gianluca Di Marzio, grecul ar costa-o pe AC Milan 10 milioane de euro, iar negocierile vor începe săptămâna viitoare.

Konstantinos Koulierakis este cotat la 2.5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Grecul de 19 ani a fost promovat la prima echipă a lui PAOK de Răzvan Lucescu, unde a evoluat în 31 de meciuri, iar pentru naționala mare a Greciei, fundașul are 2 selecții.

Liverpool l-a prezentat oficial pe Wataru Endo

Wataru Endo este oficial noul jucător al celor de la Liverpool. Mijlocașul japonez a fost dorit de Jurgen Klopp pe Anfield pentru a umple golul lăsat după plecările lui Fabinho și Jordan Henderson în Arabia Saudită.

Fostul căpitan al lui Stuttgart a semnat un contract valabil până în vara anului 2027. „E grozav și acesta este visul meu. A fost mereu visul meu să joc în Premier League și pentru unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

E un vis devenit realitate”, a declarat Wataru Endo, conform site-ului oficial al lui Liverpool. „Cormoranii” au plătit 19 milioane de euro lui Stuttgart pentru transferul lui Wataru Endo.

Chelsea a parafat transferul lui Romeo Lavia

Romeo Lavia a trecut vizita medicală la Chelsea și a semnat contractul, anunță jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina lui oficială de Facebook. Transferul lui Caicedo a fost de asemenea rezolvat, iar pe lista londonezilor urmează Olise.


Southampton va încasa o sumă uriașă pentru puștiul de doar 19 ani: 53 de milioane de lire sterline, la care se adaugă alte cinci milioane din bonusuri de performanță. Jucătorul a debutat deja la naționala Belgiei.

Arnautovic a semnat cu Inter Milano

Inter Milano a anunțat oficial transferul atacantului Marko Arnautovic de la Bologna, acesta urmând să acopere golul lăsat de plecarea lui Romelu Lukaku.

Internaționalul austriac în vârstă de 34 de ani a fost adus sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu drept de achiziționare definitivă. Arnautovic a mai jucat pentru Inter Milano în 2009.

Liverpool, ofertă pentru căpitanul lui Stuttgart

Liverpool a trimis o ofertă oficială pentru japonezul Wataru Endo, căpitanul lui VfB Stuttgart, evaluat la 6,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Fabrizio Romano a dezvăluit că sunt șanse bune ca transferul să se realizeze.


Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani mare are contract cu nemții un singur sezon, iar dacă Stuttgart nu îl vinde, l-ar putea pierde gratis în iarnă sau în vară. El poate evolua și ca stoper și are 50 de meciuri la naționala „Soarelui Răsare”.

AS Roma, transferuri de top de la PSG

AS Roma a anunțat achiziționarea jucătorilor Leandro Paredes și Renato Sanches de la PSG. Mijlocașul argentinian, campion mondial la finele anului trecut, revine la formația din capitala Italiei, pentru care a mai jucat în perioada 2014-2017. Paredes, care a semnat un contract pe doi ani, a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Juventus Torino.

”Revenirea la Roma este întotdeauna un lucru special, dar să o fac acum ca jucător al Romei este şi mai special. Aş dori să le mulţumesc fanilor pentru că m-au primit şi Romei pentru că m-au adus înapoi la clubul unde mi-am lansat cariera în Europa.

Anul trecut a fost unul incredibil de fericit pentru mine, cu Cupa Mondială, aşa că acum vreau să continui să gust succesul şi sunt convins că pot face acest lucru cu această echipă”, a declarat Paredes.

Portughezul Renato Sanches a ajuns la AS Roma sub formă de împrumut până la finalul sezonului, însă italienii au opțiune de cumpărare definitivă la finalul stagiunii.

”Sunt foarte fericit că m-am alăturat acestui club uriaş. Proiectul Romei m-a cucerit cu adevărat şi simt că să joc aici este alegerea potrivită pentru mine. Este atât de important pentru orice jucător să simtă sprijinul fanilor.

Pentru mine, în prima zi, impactul pe care l-am simţit m-a ajutat să înţeleg cât de mult iubesc aceşti suporteri echipa şi asta nu poate decât să mă împingă să dau totul pentru a obţine succesul aici”, a spus Sanches, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712