REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Transportatorii i-au șocat pe guvernanți cu solicitări ca în Venezuela

Transportatorii i-au șocat pe guvernanți cu solicitări ca în Venezuela

A.F. 13 ianuarie 2024 | 17:34 1181

Miniștrii Guvernului Ciolacu au fost luați prin surprindere de anumite solicitări făcute de protestatarii care continuă să blocheze șoseaua de centură a Capitalei și intrările în alte mari orașe din țară, au declarat surse apropiate de negocierile cu fermierii și transportatorii.

Transportatorii i-au socat pe guvernanti cu solicitari ca in Venezuela

În timp ce fermierii au purtat sâmbătă discuții cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu, liderii transportatorilor au refuzat discuțiile cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Vineri, după o întâlnire de trei ore cu reprezentanții protestatarilor, Marcel Ciolacu s-a retras de la negocieri după ce s-a confruntat cu amenințări din partea liderilor fermierilor. Surse familiare cu discuțiile îl citează pe Ciolacu spunând: „Eu nu funcționez pe amenințări.”

Solicitări halucinante

În timpul discuțiilor de vineri seară, care au avut loc la sediul guvernului cu premierul, protestatarii ar fi cerut benzină și motorină gratuite, făcând o paralelă cu Venezuela, citând capacitățile de producție de petrol ale României. În plus, ei au solicitat scutiri pentru mașinile agricole și camioanele de la efectuarea inspecțiilor tehnice periodice (ITP), încetarea controalelor vamale pentru transportatori, eliminarea cerințelor de cântărire a camioanelor și eliminarea obligativității urmăririi GPS pentru rutele de transport.

Reprezentanții guvernului au fost, se pare, uimiți de aceste cereri, catalogându-le drept absurde. După trei ore de deliberări, premierul Ciolacu a devenit agitat și a părăsit sala când unul dintre liderii protestatarilor a lansat o amenințare. Potrivit relatărilor, liderul a avertizat: „Veți vedea ce se va întâmpla dacă nu ne dați ceea ce vrem. O să ne chemați înapoi aici peste două ore”. Ciolacu a răspuns ferm, afirmând: „Eu nu funcționez pe amenințări", și a ieșit din discuții, lăsându-i pe protestatari cu secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cum sa interpretezi acest joc, solicitări șocante? zău?, dar șocant pentru o tara întreaga cu un guvern de analfabeți, șocul, adevăratul soc nu este cel al drogaților speciali?, Adică unii au drepturi pe care ei le distrează, ei le aproba, ei le încasează, pe spinarea cui? Pana când nu vom scăpa de acești drogații, pleava societății, nu vom avea nici o șansă, nici macar sa visam.Guvern de hoți, borfași ordinari, anfabeti, încetați măcelul, ceea ce faceți voi cu buna știința acestei tari nu va rămâne fără consecințe. Dacă pentru Iliescu s a făcut dreptate după atâția ani pentru faptul ca el a ordonat împușcarea lui Ceaușescu, pentru voi o tara întreaga solicita lucrul acesta
2
0
Mai specialishtilor care spuneatzi ca atzi lucrat pana la doua dimineatza pentru ca sa facetzi bugetul pe anul 2024,ei uite ca acum putezi sa va shtergetzi la cwr cu bugetul vostru pentru ca atzi apasat inca odata pe romanul simplu ca tozi care au fost la putere dupa 1990 dupa principiul"lasa ca suporta proshti"uite s-a ajuns la limita suportabilitatzi,solutzii sunt dar voi nu vretzi sa renuntzatzi la sinecurile de partid,oameni numitzi politic in functzii de conducere,pensiile speciale sa aiba doar cei care aveau pensiile astea si inainte de 1990 si la varstele de atunci,pedepsirea exemplara a coruptzilor si hotzilor care au furat din banul public,aici voi ii eliberatzi pe ashtia cu ajutorul judecatorilor mituizi prin lege cu drepturi nemeritate,reducerea numarului de parlamentari si functzionari publici care in 1990 era de 800.000 la 23.000.000 de romani si acum sunt 1.300.000 la 19.000.000.de romani si mai sunt solutzii pe care le shtii si tu Ciolacule si tu Ciuca.
3
0
psd !!!!!!
2
4
voi nu ati functionat niciodata mmmwistilor !!! Auzi frate discutie cu grindeanu !!! Huuuoooo !!!
7
5
Desfiintarea taxelor de la podurile Dunarene aferente Dobrogei! Dobrogea nu face parte din Romania?
14
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016