REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Transportatorii reiau protestele și vor să meargă spre Guvern. Au ales o altă rută

Transportatorii reiau protestele și vor să meargă spre Guvern. Au ales o altă rută

A.F. 12 ianuarie 2024 | 16:07 1288

Transportatorii continuă protestele demarate miercuri, iar în acest moment se regrupează la intrarea în Capitală, la Afumaţi, a declarat vineri, Alex Perţea, reprezentantul transportatorilor care participă la protest.

Transportatorii reiau protestele si vor sa mearga spre Guvern. Au ales o alta ruta

"Suntem la intrare în Capitală. Suntem în curs de regrupare pentru a ne continua protestul. Ca şi locaţie nu suntem foarte hotărâţi care este direcţia din acest punct. Momentan suntem în regrupare. Suntem în zona Afumaţi, chiar la intrare, pe centură", a spus Alex Perţea, scrie Agerpres.

Întrebat dacă protestatarii se îndreaptă spre Guvern, el a menţionat că transportatorii nu s-au hotărât în această direcţie şi că "există o posibilitate, nu au nimic organizat în acest sens".

El a mai spus că în acest moment la protest participă 70-80 de persoane, 30-40 de tractoare şi aproximativ 50 de camioane. Potrivit unor surse guvernamentale, reprezentanţii transportatorilor, respectiv ai fermierilor, ar fi aşteptaţi vineri, la ora 15:00, la discuţii cu premierul Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria.

Transportatorii au declanşat miercuri proteste spontane, fiind nemulţumiţi de evoluţia preţului la RCA. De asemenea, reprezentanţii unor organizaţii agricole reprezentantive au anunţat că nu au nicio o legătură cu protestul spontan anunţat în mediul online de fermieri din mai multe zone ale ţării, însă au confirmat participarea unor fermieri din organizaţiile lor, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au primit promisiuni ptr studierea problemelor lor incepand de luni 15 la ministerele de resort si rezolvarea revendicarilor, nu s-a spus dar in mod sigur numai acolo unde se poate si mai ales cat se poate nu cred ca obtin nimic sau aproape nimic o sa-i minta si abureasca la asta se pricep cel mai bine
1
0
Reprezentantii nu au nicio legatura … bla, bla, bla… ptr ca sunt inregimentati politic si au primit ordin sa stea cuminti. Ce nu inteleg guvernantii este ca poporul s-a saturat de propaganda fara fapte, de dispret, minciuna, impovarandu-ne cu taxe si modificari legislative periodic. Ne-am saturat de voi, de toti politicienii. Coruptie, coruptie, coruptie!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510