REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Trapperul care se lăuda pe internet cu „viața lui de mafiot”, surprins în mall, la Constanța!

Trapperul care se lăuda pe internet cu „viața lui de mafiot”, surprins în mall, la Constanța!

Andreea VLAICU 15 iulie 2024 | 00:00 5831

Litoralul românesc este destinația pe care vedetele nu o ratează în niciun an. Stațiunea preferată rămâne, pentru cele mai multe dintre ele, Mamaia. În weekend, de exemplu, persoanele publice nu au ezitat și au asaltat litoralul pentru a petrece câteva zile la mare. Una dintre acestea este și trapperul care se lăuda pe internet cu „viața lui de mafiot”, surprins de reporterii Replica în mall, la Constanța!

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!Albert NBN în Constanța

Vedetele din România, indiferent că pleacă și ajung în toate colțurile lumii, nu uită niciodată de casă. Tocmai de aceea, an de an, litoralul nostru rămâne destinația preferată de aceștia. Chiar dacă sudul litoralului nu se poate compara cu nordul în ceea ce privește luxul, fițele și opulența, acesta a fost ales, în aceste zile, de vedetele ce preferă liniștea și relaxarea alături de familie sau apropiați, mai ales că majoritatea au participat la festivalul Beach, Please! care a avut loc în Costinești.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!

 

Prezente pe litoralul Mării Negre au fost vedete ale căror nume răsună în întreaga țară, și nu numai. Printre persoanele publice care au fost prezente pe litoral se numără Oana Roman. Aceasta a imortalizat momentele speciale petrecute la plajă și a s-a publicat pe rețelele de socializare. În postarea făcută aceasta a precizat că iubește marea cu pasiune și că este locul unde se simte acasă, împlinită și fericită.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!Oana Roman la mare

Și Loredana Groza a fost prezentă la mare. Artista a susținut concerte în cluburile de fițe din Mamaia Nord printre care Nuba, Fratelli și Biutiful by the Sea, acolo unde a făcut show total. Sâmbătă seară, de exemplu, cântăreața s-a urcat pe bar și a dansat.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!Loredana Groza

Și Jador a fost pe litoral în weekendul ce tocmai a trecut. Cântărețul de manele a venit însoțit de prietenul său, Bogdan Mocanu.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!Bogdan Mocanu și Jador

Codin Maticiuc a avut parte de relaxare și de distracție pe litoralul românesc. Producătorul de film s-a pozat cu artistul în vogă YNY Seby la o masă numeroasă. 

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!Codin Maticiuc și YNY Seby

 

Trapperul Albert NBN a făcut shopping în Constanța. Mai exact, cântărețul a fost surprins într-un magazin din mall-ul Vivo atunci când își achita produsele cumpărate. Artistul a stârnit, în trecut, controverse pe internet. Acum patru ani, acesta a făcut o postare pe TikTok în care se luda cu „viața lui de mafiot”. În filmare se juca cu un pistol, iar polițiștii s-au sesizat imediat și i-au făcut o vizită.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!

Ținute de festival la Beach, Please!

Majoritatea vedetelor ajunse la mare au participat la festivalul Beach, Please! din Costinești. Persoanele publice au făcut ravagii cu ținutele cu atenție alese. Printre participanții la festival s-au aflat Carmen Grebenișan, Alina Ceușan, Alexia Eram, Mario Fresh, Aris Eram, Irina Deaconescu și mulți alții.

Trapperul care se lauda pe internet cu „viata lui de mafiot”, surprins in mall, la Constanta!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niște papagali toți!
0
0
când nu ai bani de glovo...
2
0
Daca si oparitii astia sunt vedete ..Apropo la articolul cu Lizeta de ce ati oprit comentariile ,ar fi fost interesant ce zice lumea he he .
6
1
Vedete de tomberon. In frunte cu hoasca p******a Groza, care inca se mai crede Madona din ghena. Mai lasati- ne cu mizeriile.
8
1
festivalul analfabetilor
11
0
Personaje facute cunoscute din dorinta unor televiziuni sau publicatii de a avea audienta. Cum sa ai audienta,daca nu sa te supui nivelului de jos al societatii,din pacate acesta depasind 50% din populatia tarii ? Se incurajeaza toti neica nimeni sa creada ca vedetele,persoanele publice, de fapt nu au nevoie de talent real,ci de noroc si proptele sa ajunga in gura lumii ca celebritati. La fel ca in politica. Valoarea nu conteaza,ba chiat deranjeaza.
12
1
faceti reclama la toti handicapatii, o sa innebuniti si oamenii normali.
23
1
De cand pestoaica lui mazare e specialist in turism? Sa ne lase absolventa pluii de la Saguna cu ineptiile ei. Doar stim ce o recomanda.
31
0
Pai voi ii faceti vedete pe pârlitzi astia, de ii faceti sa-si i-a lumea-n cap. Ei chiar cred ca sunt vedete dupa ce citesc in presa.
34
0
Mi a lacrimat poula!!!!!
46
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510