REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Trapperul Gheboasă e scandalizat de amenda primită de la Jandarmerie: E rasism!

Trapperul Gheboasă e scandalizat de amenda primită de la Jandarmerie: E rasism!

A.F. 8 august 2023 | 21:25 1797

Gheboasă e scandalizat după ce a fost amendat de Jandarmeria Cluj pentru injuriile proferate în timpul recitalului artistic de la Untold. Jandarmeria a anunțat astăzi că l-a amendat pe artist și că a sesizat și CNCD.

Trapperul Gheboasa e scandalizat de amenda primita de la Jandarmerie: E rasism!Gheboasă

Invitat în platoul România TV la Victor Ciutacu, Gheboasă a acuzat că la mijloc e vorba de rasism.

„Încă nu știu dacă a ajuns amenda. Am anunțat-o pe bunica. Nici ea, nici familia nu sunt de acord cu acest rasism, mai sunt și alți artiști, cum sunt BUG Mafia sau Paraziții, care au venit cu injurii mai mari. De ce m-au amendat pe mine, că nu trebuia să amendeze pe nimeni. Cum e posibil așa ceva? Contest amenda în instanță, clar! Nu există să o plătesc“, a spus artistul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciodata nu se va compara c****a asta imputita cu parazitii si bug mafia. pe aia ii duce capul , aia nu instiga la incultura si nu sunt c***i ordinare. daca stai de vba cu chelo o sa vezi ca e destept omu , il duce baraca.
8
0
Faraoane, cuvinte d-astea n-ai curaj sa foloseti in satra, ca-ti canta cucu, dar pe scena ai voie, ca romanii este p****i si da si bani sa te vada.
7
0
ASA CUM TOTI IUBITORII DE MUNCA DIN BARBULESTI NU PLATESC AMENZ, EI SUNT MAI PRESUS DE LEGE ,ASA SI DREPTUL ASTA NU VA PLATI, EI AU NUMAI DREPTURI NU SI OBLIGATII
7
0
Putea sa mearga decat la Romaniatv
7
0
Studiu de ornitologie, nici macar nu-i vopsita pasarea.
8
0
De g***i ciorditor de catalizatoare ce esti!
11
0
Cam asta este Romania reala, plina de analfabeti si pseudo vedete cu IQ-ul mai mic decat al cartofului (si aici ma refer la dobitocii de la tv care l au promovat in ultimele zile pe garoiul asta)
14
0
mai terminati odata cu mizeria asta!!! amendati si toti ziaristii care promoveaza aceasta rapandula si toti parintii care nu dau 2 bani pe educatia copiilor lor si ai lasa la cra ncertele acestui individ iar apoi plang pe la tv cand copiii lor o iau razna fac numai prostii
27
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768