REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Lun., 7 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6875
16.8° Constanța Luni, 7 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6875
 

Traseistul Daniel Florea l-a trădat pe Simion și a revenit în PSD cu coada între picioare!

Traseistul Daniel Florea l-a trădat pe Simion și a revenit în PSD cu coada între picioare!

Mirela PASCAL 7 octombrie 2024 | 15:45 887

După eșecul de la locale, controversatul Daniel Florea, care a candidat pentru președinția Consiliului Județean Călărași din partea AUR, s-a întors cu coada între picioare la PSD.  Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a anunțat conducerea Camerei Deputaților că, începând cu 3 octombrie, s-a înscris PSD - Organizația Sector 5.

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!Daniel Florea

Daniel Florea este unul din traseiștii politici de pe meleagurile românești. A urmat un mandat de primar la Sectorul 5 între 2016-2020, din partea PSD, pentru ca actuala aventură politică să-l prindă pe final de mandat ca deputat de București, ales pe listele acelorași social-democrați și terminat pe cele ale AUR, după ce s-a înscris inițial în Partidul Republican. 

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!Daniel Florea, pe vremea când era înscris în PSD

Înainte de a mânca o pâine de la PSD, Florea era un liberal la fel de feroce precum avea apoi să devină ca pesedist și acum ca aurist.

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!Daniel Florea și George Simion

În 2009 era consilierul personal al greului PDL Radu Berceanu și apoi vicepreședinte AVAS, unde a fost coleg cu Alina Gorghiu, viitoarea președintă a PNL.

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!Daniel Florea, Theodor Stolojan

Adopția PDL/PNL avea să fie o consolare a pierderii alegerilor pentru un post de senator în Constanța, din partea PDL, în 2008. Era perioada în care Daniel Florea dădea de pământ cu PSD, alergând prin toată Constanța umăr la umăr cu Theodor Stolojan și ceilalți liberali pur-sânge.

Coborând în timp, Daniel Florea era în 2008 director general la AVAS- una dintre cele mai căpușate instituții de stat, dar și președintele Curții de Arbitraj pentru Fotbal, calitate în care l-a „spălat“ pe Gigi Becali în celebrul dosar de corupție „Valiza“. A fost dat afară pentru asta, iar ulterior s-a aflat că soția sa, Andreea Georgiana Florea, lucra pentru Becali în timp ce soțul îi judeca acestuia acuzațiile de cumpărare a arbitrilor. 

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!captură CV

Până să îngroape „Valiza“ lui Gigi Becali, traseistul Daniel Florea a fost avocat, asta după ce a renunțat la cariera de judecător la Constanța, începută în 1995, anul în care termina Facultatea de Drept de la Universitatea București.

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!Andreea Georgiana și Daniel Florea

Zeci de titluri și calificări universitare

Fiul generalului Gheorghe Florea (fost șef al poliției din Constanța și Călărași) și-a trecut în CV zeci de titluri și calificări universitare, majoritatea obținute în vara anului 2021. 

Traseistul Daniel Florea l-a tradat pe Simion si a revenit in PSD cu coada intre picioare!captură CV

A predat la Universitatea Ovidius, la Spiru Haret în București, a făcut câteva doctorate, printre care și la Chișinău, a luat mastere la Academia Navală, Universitatea Națională de Apărare și Școala Națională de Științe Politice și Administrative, obține specializări la Institutul Diplomatic Român de la Ministerul Afacerilor Externe, iar lista poate continua.

Astăzi, îl regăsim pe Florea din nou, în brațele PSD, de unde își luase avânt, spre AUR, în 2023. Ce-o mai avea de ciugulit, el știe! Noi...om trăi și om vedea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817