REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Traseul banului public pe ultima sută de metri... a lui Robert Șerban de Eforie! Video

Traseul banului public pe ultima sută de metri... a lui Robert Șerban de Eforie! Video

Mirela PASCAL 1 iunie 2024 | 00:00 2576

Vasile Balmuș, candidatul AUR la Primăria Eforie, s-a aflat vineri, 31 mai, în studioul Replica, pentru a face public modul în care se cheltuie banii la Eforie. Balmuș spune că Robert Șerban a cheltuit toți banii, a lansat licitații peste licitații și a atribuit contracte, zeci de contracte, într-o singură zi, la interval de câteva secunde, firmelor de casă. Mai mult, candidatul AUR a mai precizat faptul că, din informațiile sale, PNL Eforie ar fi pregătit, deja, banii pentru voturi.

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! Video

În debutul interviului, Vasile Blamuș și-a arătat indignarea față de modul în care contracandidatul său principal, Robert Șerban, a ales să-și facă campanie, menționând că este ținta unor atacuri agresive în mediul online. „Toți locuitorii au văzut în ce hal sunt făcut pe Facebook. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, eu nu o să mă culc. Voi face treaba în continuare, așa cum voi face și la primărie. În sondaje sunt pe primul loc. Nu cred că mint sondajele. Primul, în urmă cu șase luni, eram sub Robert Șerban, acum sunt peste el!”, spune Vasile Balmuș.

Candidatul AUR la Primăria Eforie ne-a dezvăluit și traseul banului public al orașului Eforie. Care este circuitul și cine sunt firmele de casă care „înghit” bani din bugetul local cu nemiluita? În ultimele două luni, spune candidatul AUR la Primărie, s-au dat contracte, pe SEAP, de ordinul milioanelor de euro.

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! Video

Vor fluiera mulți după alegeri, cum au fluierat și până acum. Sunt firme de casă. 469.800 de euro pentru consultanță. Ca acest contract sunt sute. Aș ruga locuitorii să se trezească, pentru că nu avem o persoană care conduce orașul, avem un călău al orașului. (...) Majoritatea sunt firme de casă. Toate contractele sunt date dimineața, la 7.58, 20 martie 2024. Pixuri și agende, 264 de milioane de lei. E posibil?

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! Video

Am cumpărat și noi produse de papetărie... știm cât costă. Sunt pe SICAP contractele... așa se fac lucrurile. Cetățenii ar trebui să știe unde sunt banii lor. Uitați unde sunt banii dumneavoastră. 60, 70 de contracte în câteva zile ca să termine banii. De ce? I-a spus cineva că o să piardă?”

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! Video

Video 1:

Doar ce a construit un hotel jos, în Belona, l-a și vândut. Acum apare o construcție pe plajă a nașului lui, Aurelian Ceauș. E un hotel al domnului Ceauș, Blue Marine, pe care l-a închiriat soției lui Șerban. Încasează 200.000 de euro pe an, dar nu plătește chirie nimănui.

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! Videohotelul Blue Marine, al soției lui Șerban

Video 2:

Voi face un audit și se va lăsa cu zdrăngănele. Garantat, la ceea ce văd, se va lăsa cu zdrăngănele. Banul public îl folosește în interes personal. Totul e distrus în oraș, stațiunea pierde în fiecare vară turiști, și noi dăm bani pe fluiere și facem consultanță pe milioane.” În continuare, Balmuș spune că „suntem atacați în permanență. Se leagă de familii, nu numai de noi. Mă așteptam să fie o luptă, dar majoritatea sunt lucruri nereale. Îmi asum ceea ce fac, mă așteptam să am o luptă politică, nu se ne legăm de familii. Dacă ești bărbat,  vino în fața mea. L-am invitat, n-a răspuns. Nu are cum să vină că știe, clar, că e mai slab decât mine. Nu va mai câștiga. Am vorbit cu cetățenii, merg în fiecare zi pe străzi și suntem în același asentiment. „Dacă n-ar fi candidat, pe cine ar vota Vasile Balmuș? „E o întrebare grea, nu știu ce să vă răspund. Nu am pe cine să votez. Robert Șerban... n-am niciun motiv să-l votez. A fost pus din greșeală viceprimar, acum e primar tot dintr-o greșeală. Dacă pierde, înseamnă finalul în politică pentru Robert Șerban

Traseul banului public pe ultima suta de metri... a lui Robert serban de Eforie! VideoRobert Șerban

PNL Eforie pregătește banii pentru voturi?!

În încheiere, Vasile Balmuș a ținut să precizeze că „am auzit că deja se pregătesc să dea banii. Faptul că au început discuțiile... PNL va pregăti banii cu o zi, două înainte de alegeri. Am date concrete despre cum se dau bani pentru vot”, a spus Vasile Balmuș, fără să dea prea multe detalii, deocamdată.

Video 3:

Mai jos, urmăriți interviul integral!

Comandat de partidul AUR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240330

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510