REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
23.8° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Trecutul sumbru al lui Salman Khan. Ce acuzații îi aduce femeia cu care s-a iubit înainte de Iulia Vântur

Trecutul sumbru al lui Salman Khan. Ce acuzații îi aduce femeia cu care s-a iubit înainte de Iulia Vântur

A.F. 15 august 2024 | 00:00 251

Cine nu a auzit de Aishwarya Rai Bachchan? Celebra actriță, considerată una din cele mai talentate artiste indiene, dar și una din cele mai frumoase femei din lume, este cea cu care Salman Khan a avut o relație cu mult înainte să o cunoască pe românca Iulia Vântur. Însă, potrivit ei, viața alături de starul de la Bollywood a fost un adevărat coșmar.

Trecutul sumbru al lui Salman Khan. Ce acuzatii ii aduce femeia cu care s-a iubit inainte de Iulia VanturSalman Khan, foto: Instagram

Salman Khan și Aishwaryiei Rai Bachchan s-au cunoscut în anul 1999 pe platourile de filmare ale producției „Hum Dil De Chuke Sanam”, de Sanjay Leela Bhansali. A fost o poveste de dragoste pe care orice și-ar fi dorit-o, cel puțin așa s-ar fi crezut. La scurt timp, au început să apară acuzații despre posesivitatea starului. Cei doi au avut o despărțire urâtă, extrem de nefericită, de care multă lume, chiar și cunoscătorii showbiz-ului indian, a uitat. Au luat-o pe drumuri separate în anul 2002.

„Capitolul Salman Khan a fost un coșmar în viața mea și îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că totul s-a încheiat. Am fost alături de el mereu. Asutm îndurat alcoolismul lui, comportamentul nepotrivit și multe faze rele. Am ajuns la capătul abuzului, infidelității și purtării sale nedemne”, sunt mărturisirile cutremurătoare făcute de actrița Aishwarya Rai, potrivit masala.com.

„După ce ne-am despărțit, mă suna și vorbea prostii”

După despărțirea lor, s-a zvonit că Aishwarya se întâlnește cu Vivek Oberoi, ceea ce a dus la un conflict extrem de mediatizat între Salman și acesta. Într-o conferință de presă din 2003, Vivek l-a acuzat pe Salman Khan că l-a amenințat din cauza relației sale cu actrița, sunându-l de 41 de ori într-o singură noapte.

În anul în care și-au spus adio, actrița Aishwarya a oferit un interviu pentru Times of India în care a spus: „Salman și cu mine ne-am despărțit în martie anul trecut, dar el nu este capabil să se împace cu ideea. După ce ne-am despărțit, mă suna și vorbea prostii. De asemenea, mă suspectat că am aventuri cu colegii mei de platou”. În cadrul aceluiași interviu, vedeta a zis că a fost și abuzată fizic. Salman Khan a ieșit public după acel episod și a negat toate acuzațiile.

Actorul și Aishwarya au ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor când au participat amândoi la gala de modă a Centrului Cultural Nita Mukesh Ambani (NMACC) din Mumbai, anul trecut, stârnind entuziasm în rândul fanilor.

Aishwarya Rai este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan din aprilie 2007. Ei au împreună o fiică pe nume Aaradhya Bachchan. După ce s-a întâlnit cu actrița Katrina Kaif timp de câțiva ani, Salman Khan a început o relație cu românca Iulia Vântur, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365