REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Trei accidente în 500 de metri pe autostrada spre mare: Coadă de maşini de cinci kilometri

Trei accidente în 500 de metri pe autostrada spre mare: Coadă de maşini de cinci kilometri

Virgil STOIAN 29 iulie 2023 | 10:21 2603

Coadă imensă, de aproape cinci kilometri, sâmbătă dimineaţă, în drumul spre mare, din cauza unor accidente rutiere care au avut loc pe A2 spre Constanţa.

Trei accidente in 500 de metri pe autostrada spre mare: Coada de masini de cinci kilometri

În primul accident rutier, au fost implicate trei maşini. La o distanţă de numai 50 de metri, s-a produs un alt accident rutier, unde două autoturisme s-au ciocnit.

La 500 de metri mai în faţă, o rulotă a fost implicată într-un al treilea accident rutier.

SMURD şi pompierii intervin la faţa locului, în urma accidentului care s-a produs la kilometrul 105, după nodul rutier Drajna.

Deocamdată nu se cunosc informaţii despre starea celor implicaţi în accidentul rutier, însă coada de maşina se întinde pe câţiva kilometri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Europa nu se va prabusi! Rusia se va prabusi! au incercat ei sa distruga lumea dupa al doilea razboi mondial, dar nu au reusit! in schimb au reusit sa indobitoceasca poporul roman! exact ca si in cazul tau! Dobitocule! o sa s**i p**a tu si rusii tai!
2
0
Ma cretinule, du-te dracu pe afara sa vezi ca se merge NUMAI pe autostrati. Ca asta e rolul lor. Mori javra ordinara si dute dracu!
2
0
Bravo! Asa este. Degeaba ne le convine la p****i si nu sunt de acord cu tine! asta e poporul! Merg pe banda a doua cu 100 km/h si nu se dau pe prima banda. O tin asa kilometri intregi chiar daca ar putea sa se bage pe prima banda unde tirurile lasa distanta intre ele si apoi sa revina pe banda a doua dupa ce trec cei care merg cu 130. Adica sa le faca loc si altora. accidente merita daca sunt javre. Mi-am luat o camioneta cu bull-bar. cand nu o sa se dea un m***t de asta o sa ii futa una in c*r si ii dau asigurarea si plec conform legii care zice ca daca nu e amiabil, te prezinti in 24 ore. Le dau la m**e de zdrente ca sa stea prin servisuri daca sunt jmeceheri!
1
1
Cand orcii aia de-i pomenesti , vor fi infranti....atunci vei intelege cu adevarat , cum stau lucrurile ! Ca imi place , ca nu-mi place, trebuie sa recunosc ca Premierul ungurilor este singurul care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume...intr-o europa care se prabuseste, si culmea , nu datorita rusilor ! Sper sa intelegi ceva....
1
13
RASPUNS LA GHICITOAREA DE JOS A B0ZG0RULUI PUTlNlST GYANY: HUNgaria! Raspuns corect! ADMINS! Pe bune, B0ZG0RULE? Voi stati in prezent in HUNgaria la cozi la parizer precum stateau ai nostri pe vremea lui Ceausescu. HUNgaria e"BELARUSULU EUROPEI". Vai de MORTll si de steaua voastra. Dupa asiaticii galbejiti cu putuIica mica, stii cine are cea mai mare rata de suicid din LUME? Ai ghicit! HUNgaria are cea mai mare rata de suicid, in mare parte datorita putuIicii prea mici, galbena si asiatica, mostenita de la HUNII din MONGOLIA care au ramas aici, mai la vest de TRANSCARPATIA din Ucraina, ca idee. Pune burta pe carte si invata istoria adevarata, ci nu pe cea impusa de satanistii invadatori orci rusi. Caci astia ar fi in stare sa falsifice si BIBLIA si sa spuna ca Iisus era"moscovit"si alte baliverne tipice propagandei SOSo-AURolaca a Rusiei. Daca dezlegam toti caii jandarmeriei, in 2 ore se pisa in BUDAPESTA! Cautati RAZBOI cu cine nu trebuie, B0ZGORILOR! Semanati vant, culegeti furtuna!
35
3
care vor cat mai multe autostrazi...
4
14
toti cretinii,cocalarii,imbecilii,parvenitii,pleaca la aceiasi ora si folosesc DOAR autostrada....ca ce sa zic,ajung mai repede!ba cretinilor,daca pierdeti timp la cozi,cum plm sa ajungeti mai repede?!inghesuiti-va'n pzd mamii voastre de ANALfabeti!....
11
12
Cel mai inapoiat popor din Europa
22
82

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016