REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Trei afaceriști din Constanța au dat lovitura la Sibiu: s-au îmbogățit cu 5 milioane de euro!

Trei afaceriști din Constanța au dat lovitura la Sibiu: s-au îmbogățit cu 5 milioane de euro!

Andreea VREJOIU 9 iulie 2023 | 00:00 14483

O firmă din Constanţa care, deşi a prestat de-a lungul timpului servicii de inginerie în diverse proiecte publice din toată ţara în valoare de peste 100 de milioane de euro, este practic necunoscută publicului larg, va participa la modernizarea infrastructurii de apă din judeţul Sibiu. Mai exact, societatea Allplan Proiect SRL din Constanța se va ocupa de proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Proiect integrat înființare sistem de canalizare cu stație de epurare, modernizare sistem de alimentare cu apă – construcție stație de tratare în comuna Poiana Sibiului”. Valoarea contractului este de 22.564.493 de lei, fără TVA.

 Trei afaceristi din Constanta au dat lovitura la Sibiu: s-au imbogatit cu 5 milioane de euro!

Primăria comunei Poiana Sibiului a atribuit recent un contract ce vizează prestarea serviciilor de proiectare și execuția lucrărilor pentru investiția „Proiect integrat înființare sistem de canalizare cu stație de epurare, modernizare sistem de alimentare cu apă – construcție stație de tratare în comuna Poiana Sibiului, județul Sibiu”, în urma unei proceduri de licitație inițiate pe 30 martie 2023. Câștigătoare a fost desemnată o firmă din Constanța, care a prestat, de-a lungul anilor, servicii de inginerie în diverse proiecte publice din toată țara în valoare de peste 100 de milioane de euro.

Este vorba despre societatea Allplan Proiect SRL, care va primi pentru serviciile sale nu mai puțin de 22.564.493 de lei, fără TVA. Asociați în cadrul societății îi regăsim pe Crăciun Daniel, Asanache Ioneș și Stan Dragoș Cătălin. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 3,6 de milioane de lei, un profit net de 731.822 de lei, dar și datorii de peste 6,7 milioane de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca idee AllPlan este singura firma din toata Constanța cu un birou de proiecatre în adevăratul sens al cuvântului. Oamenii aștia se bat cu firme din București care se cred mari proiectanți și bineînteles vor sa ia toate lucrările inclusiv din Constanța. Ar trebui să le acordăm celor de la Allplan tot respectul cuvenit.
4
0
Artikol de kkt.
0
0
Cuvinte alese p***t si amestecate in asa fel incat sa para o barfa. Contractul este atribuit unei asocieri de firme, iar cea mentionata se ocupa doar de proiectare, pe cei mai putini bani, restul fiind al firmelor de executie, care se ocupa cu materialele si cu lucrarile. Eu as intreba inainte sa scriu bazaconiile astea. Nu ca ar deranja pe cineva dar nici nu ajuta pe nimeni, asa ca pacat de timpul si spatiul alocat articolului. Doamna/domnisoara are dreptul la studii si la training pentru a-si dezvolta talentul si pentru a oferi oamenilor care va citesc informatii, in primul rand corecte si mai apoi senzationale.
4
1
Felicitari businessmenilor din Constanta! Știu ca activează de ceva timp in zona Sibiului și sigur ar fi făcut o foarte bine și la Constanta dar, probabil nu au fost pe placul politicienilor locali ! Cât privește sumele, cred ca își merita fiecare bănuț
2
1
nu e sibiu, e satul poiana sibiului, nu sunt toti trei din constanta, nu s au imbogatit, fac o lucrare de o mica parte din banii astia. poate necunoscuta de tine.... in rest informatia e exacta. hahahahah
4
2
Ce lovitură au dat? Au prins un contract? Nu trebuie sa facă nimic pentru cei 5 milioane de euro? Nu ii costă nimic priiectarea, materialele de construcții utilizate și salariile angajaților?Ăia 5 milioane de euro ar trebui să fie profitul lor ca să se considere îmbogățire. Dar na, școala ajutătoare de jurnalism produce pe bandă rulantă pretinși ziariști. Conform zicalei: mama proștilor e mereu gravidă.
26
0
Asa, si?
2
0
Constantenii fac lucrari la sibiu sibienii la constanta s.a.m.d.
12
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166