REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
21.4° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Trei BLOCURI cu 10 ETAJE vor RĂSĂRI în ANADALCHIOI!

Trei BLOCURI cu 10 ETAJE vor RĂSĂRI în ANADALCHIOI!

Replica API 4 octombrie 2021 | 23:19 4589

Fadi El Ossman, omul de afaceri din Brașov și administratorul societății Isaran Green SRL, intenționează să ridice ansamblu de trei imobile cu regimul de înălțime D+P+10E, cu funcțiunea de locuințe colective, în zona zona Andalchioi. Doar că, pentru a construi cele 3 imobile, afaceristul trebuie să elaboreze Planul Urbanistic Zonal pentru parcela pe care intenționează să trântească construcțiile. În acest sens, în cursul zilei de vineri, 1 octombrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat un document de urbanism. Vă reamintim că, Șeful proiectului a fost sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală.

În ultimii ani, zona Andalchioi a cunoscut un real succes în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară. Și de această dată, investitorii imobiliari par să se îngrămădească să prindă o bucățică de teren pentru a-și edifica construcțiile. Printre investitorii care doresc să ridice construcții se numără și afaceristul Fadi El Ossman. Acesta intenționează să construiască ansamblu de trei imobile pentru locuințe colective, cu regimul de înălțime D+P+10E. Doar că, pentru acest lucru este necesar să elaboreze Planul Urbanistic Zonal. Astfel, în cursul zilei de vineri, 1 octombrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism ce prevede ,,Elaborare Plan Urbanistic Zonal generat de parcela cu numărul cadastral IE 254029, întrucât conform HCL nr. 128/29.04.2020 - Cap 2, Pct. 2.1, Art. 2 Alin (7) ”modificări ale funcțiunii, P.O.T. și/sauC.U.T. și ale înălțimii maxime admise, precum și ale distanțelor față de aliniament sunt posibile pe baza modificării Planului Urbanistic Zonal în integralitatea sa, din inițiativa și cu finanțarea autorității administrației publice locale".

Conform certificatului, lucrările ar urma să fie edificate în zona Andalchioi, parcela A641/2,LOT2; A641/3, LOT1; A641/3,LOT2; A6. Mai exact, pe al treilea rând de loturi de la bulevardul Aurel Vlaicu.

Investitorul - SC Isaran Green SRL propune dezvoltarea unui cartier rezidențial verde, ce va dispune de un confort ridicat al locuirii și de o diversitate a funcțiunilor complementare acesteia (dotări și echipamente publice aferente locuirii, servicii și activități comerciale și de alimentație publică, spații publice și spatii verzi).

Date despre societatea Isaran Green SRL

Societatea Isaran Green SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Brașov, pe strada 13 Decembrie. Conform ultimelor informații înregistrate pe Registrul Comerțului (2019), societatea a avut 1 salariat și o cifră de afaceri de 0 lei. El Ossman Fadi este administratorul firmei, iar ca și asociați sunt El Ossman Fadi și El Ossman Larisa Nicoleta. Societatea are ca și domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Citește și: CERCETAT pentru EVAZIUNE FISCALĂ, Fadi El Ossman ridică BLOCURI cu 10 ETAJE în Anadalchioi

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fraier cine cumpara nu cine construieste
0
1
Poza e de pe varianta in spate la jumbo, dezinformare
1
1
cat de cretin sa fii sa numesti un cartier asa.
0
2
se spala niste bani .zero profit si construiesti bloc fara loc de parcare .o sa fie o inghesuiala de nedescris pe caile de acces acolo .
2
2
Ce poze aiurea baga
1
1
ANADOLCHIOI
6
2
Sa ma cac in betoanele lor
9
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118