REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Trei cetățeni italieni prinși în flagrant când ridicau un colet cu droguri, în Mamaia! Video

Trei cetățeni italieni prinși în flagrant când ridicau un colet cu droguri, în Mamaia! Video

Ana Maria LIPAN 7 mai 2023 | 00:00 4027

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unor persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Trei cetateni italieni prinsi in flagrant cand ridicau un colet cu droguri, in Mamaia! Video

În cauză s-a reținut faptul că bănuiții ar fi deținut cantități de droguri de risc și mare risc (ketamină, MDMA și canabis), în scopul comercializării în cadrul unui festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Astfel, la data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat în flagrant delict 3 persoane, cetățeni străini, în momentul în care acestea s-au prezentat pentru a ridica un colet în care se aflau ketamină, MDMA și canabis.

Trei cetateni italieni prinsi in flagrant cand ridicau un colet cu droguri, in Mamaia! Video

Din cercetări a rezultat că persoanele au sosit în România pentru a participa la un festival care s-a desfășurat în stațiunea Mamaia.

Coletul ar fi fost expediat din Spania, drogurile urmând a fi vândute participanților la festival, însă livrarea la unitatea de cazare s-a realizat după încheierea acestuia. Asupra a doi dintre bănuiți au fost identificate cantități de canabis.

Trei cetateni italieni prinsi in flagrant cand ridicau un colet cu droguri, in Mamaia! Video

La data de 4 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a 3 persoane, pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 5 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, în cazul celor 3 persoane.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boschetarul ala are tupeu sa isi arate fata prin oras ! Abia astept sa pun mana pe tine mizerie de om care ai facut numai rau ! Sa te vad eu cum mai umbli dupa, in carucior fu-tu-ti neamul in gat de m******n spurcat ! Auzi tu ca are blocuri mortul ala de foame care sta numai pe sandwichuri de la peco, nespalatul ala care a tras teapa la toata lumea Da RAFTE despre tine e vorba, dar nu o sa mai fie, si nu vorba, rotulele !
1
0
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> paply.org/kiska
0
0
Mobilux blocurile din spate la Carefour sunt ale lui Rafte din afaceri cu droguri
2
0
Martalogul ala de rafte ia vandut si pe astia
3
0
Prind și ăștia pe cine vor
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510