REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28.7° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Trei copii de 15, 13 și 9 ani au furat o mașină și au intrat cu ea în stâlp

Trei copii de 15, 13 și 9 ani au furat o mașină și au intrat cu ea în stâlp

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 13:55 1210

 Cursa nebună a unui minor de 15 ani s-a terminat într-un stâlp. În mașină mai erau doi copii, unul de 13 și altul de 9 ani. Autoturismul a izbucnit în flăcări în urma coliziunii.

Trei copii de 15, 13 si 9 ani au furat o masina si au intrat cu ea in stalp

Trei copii cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Automobilul a luat foc la scurt timp după impact. La volan se afla minorul de 15 ani care furase mașina din fața casei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” din județul Bihor a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că o mașină arde în apropierea locuinței sale. Incidentul s-a petrecut în localitatea bihoreană Finiș. La momentul respectiv, femeia a precizat că nu era nimeni în mașină.

„Polițiștii au constatat că un tânăr de 15 ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

În timp ce autoritățile se deplasau către mașina în flăcări, un minor, chiar cel care a provocat accidentul, a apelat serviciul unic de urgentă 112 și a anunțat cele întâmplate. De asemenea, a precizat și că era împreună cu alți doi minori în vârstă de 13 și 9 ani. Aceștia au reușit să se salveze înainte ca mașina să ia foc.

„Ajunse la faţa locului, echipajele SMURD şi SAJ au acordat îngrijirile care se impuneau celor trei băieţi în vârstă de 15, 13 şi 9 ani, transportându-i ulterior, conştienţi şi cooperanţi, la spital, iar echipajul de stingere a acţionat pentru lichidarea incendiului ce se manifesta violent la întreaga maşină”, a precizat ISU Bihor.

La această intervenție au participat două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Beiuș, din care unul de stingere și unul de prim ajutor, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD Oradea și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Un minor a străbătut țara la volan

Un alt minor a fost surprins la volanul unei mașini. De data aceasta, copilul de 15 ani, a condus o mașină pe care a furat-o din Bacău și a ajuns cu ea tocmai la Nădlac. Șoferul de 15 ani mai era însoțit de alți doi copii de aceeași vârstă.

„La vederea unui echipaj, un autoturism şi-a schimbat direcţia de deplasare, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar trei tineri, la scurt timp, în localitate. Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din judeţul Bacău, care călătorea însoţit de alţi doi minori, de aceeaşi vârstă, din acelaşi judeţ.

Autoturismul figurează sustras din judeţul Bacău, din data de 7 aprilie, iar cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au transmis cei de la IPJ Arad. Tot aceștia adaugă și faptul că unul dintre cei trei copii figura în bazele de date ca fiind căutat, potrivit fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trei copii au ramas fara parintzi si asta dion cauza unor tampitzi
0
0
Hahaha. Ce tare. Bravo ma baieti. O sa va amintiti toata viata aventura asta. Mai bine asa secat sa va pensati ca fetitele de la nationala
4
5
Nu au părinți?.Sa meargă la pârnaie in locul data viitoare sa ii educe
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699