REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Trei dintr-o lovitură! Un șofer a condus o mașina neînmatriculată, cu numere false și posibil drogat. Video

Trei dintr-o lovitură! Un șofer a condus o mașina neînmatriculată, cu numere false și posibil drogat. Video

A.F. 19 octombrie 2023 | 17:07 3908

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, la data de 19 octombrie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației rutiere. 

Trei dintr-o lovitura! Un sofer a condus o masina neinmatriculata, cu numere false si posibil drogat. Video

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, acesta ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe D.N. 38, în comuna Agigea. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, ce aparțin unui alt vehicul, radiat din circulație. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.  Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Somn usor celor ce nu au mancat usturoi;)) celor 2 de ce au servit ;nu dormiti acasa;)) eu fiind magician : f*t si dispar,,:))
0
0
Piki vreau cu tine,dar nu pot , domnul Stroie se supara! Mi-a spus ca/i stric dosarul ;si asa nu i-a iesit cum si-a dorit;dar in schimb i-a intrat
0
0
Hocus pocus ,, nu-i Tocia Stelian!e omul cu tehnica pe el :)) stroie perversule i-ai bagat si-n c*r tehnica;)) nu stiau astia ca-i al tau .? Ce sa faci stroie esti un nimic , eu un nimeni,domnu Stroie in curand vei prelua comenzi ;te rog educatie : disciplina si fara misogism ;a trecut ce draku ; tot mai suferi ?bani ai acum ,esti impacat in casnicie .Cand mai inseli sotia sa nu te mai ia si somnul , vorbelesti in somn:))tehnica e peste tot!si la fotbal ; si la dentist (tehnician) … :))) atentie ! Nu te doare. .? Esti deja julit!
2
1
Pai Liutic ia mancat si banii lu socrsu de pachete! Si are deaia de bagi una te ia burta sari pe wc. Luata de la Abator de la M.A. Daca traia Ender numai cu bastonu in mana statea. Acum sta cu branula la damingeana si va povesteste cum era cand era majordon . Lasati cristalul baieti! Ca ii distrugeti si pe alti.Lutic batal handelu ca are calduri si face baie iarna la mare .E tare soda aia de face ritualul cu ea.Internativa baieti ca o sa va ratati de tot. Tocia baiat bun a mancat ce ia oferit Rihana
1
2
Bai Halciule ce vorbesti tu noi alfabetule nu vezi ce scri ce traba am eu cu lutic ?bagi saracu ala cu mine cercetorul ala ,eu sunt om de afaceri ,dom”p******r asa mi s-a adresat!!eu ca un domn i-am raspun ,,ma bucur ca stiti cu cine aveti onoarea ,cu codosul Daniel,de mic rapciuga ,de mic balbait”:))dar nu vreau arestat,făr de droguri nu mai leg cuvinetele,leg oamenii :))mi-e teama cu tocia asta ,daca-l spune pe tovarasu meu pitbulu ,i-a dat si un tel sa vb doar intre ei:))
1
0
Incurcate sint drumurile voastre si unite intr-un punct.Io fi dat Gabi Liutic,kristal ,astia fumeaza la damingeana acum cu branule. Liutic e cu Rafte si Tocia de cand la alungat Familia Cocos. Sa pus dinti pe datorie la recomandarea lu Tocia si nu a platit. Intrebat Liutic cum trag la damingeana si cum sunt zombie si dorm prin parcari. Isi baga in bautura si se iau si la scarpinat dupaia. Generatie de ratati drogati! Mergeti la munca parazitilor nu la inselat lumea. Tocia tot ce sti si scapi la jumate din pedeapsa. Rafte a participat la multe ritualuri de gatit mireasa cu Liutic Gabi alias Rihana! Oricum la ce sa intamplat la Ovidiu Lutic nu sa lepadat de Rafte si de Tocia. Lutic are cristal din colectia veche si il serveste si pe baiatul de sa intors cu frana de mana!
3
0
Oana erai urmarita de Tocia ,o ardea sub acoperire:))si vestimentar la fel ,fa reclamatie ca iau ramas complici afara asculta ce-ti spun de citesti,.gandeste la sotul ,destrabalatul de stelian nu are ce pierde,te-a terfelit din vrajeala
2
1
Oana fa-i reclamatie si Stelian si Daniel Rafre,din cauza lor sunt aici,stii bine!spune,arata,tot cum esti amenintata de cei 2 ,nu-ti fie teama ,ies acum !le las patul cald!f**u-ti maserati in c*r Toccia,Andu cu servisul din 5 unde se fac numai magarii pe asigurari,unde sunt masini furate si tot ce mai vrei,oare sa face-ti tigari la tine Andu numai puscariasi ai angajati,scz!!si cocx mai aduci?
2
1
Nu posibil drogat..chiar era drogat..pozitiv la amfetamina Să stea la puscariev20 ani,escrocul asta penal..sifon ordinar
2
0
Încă așteptăm Știrea cu vira încarcerat ,cum e posibil încă sa vândă kilograme de prafuri la școala 37,Viking gym,Și piata 4-5 și sa se lefaie in libertate? El nu muncește LEGAL nicăieri ,cum de are mașini?de ce se saluta cu secția 5 in fiecare zi? De ce are Apartament pe salciilor? De unde?de ce are pistol ascuns in torpedou fără permis port arma ? De ce face plecări Anglia aproape săptămânale sa colecteze Cash ? De ce nu e interceptata ,urmărit ? Sunt niște întrebări in care IPJ și secția 5 nu sunt in stare sa și le pună!! Așteptăm răspunsul DNA,DIICOT,BCCO,ANAF poate sunt și alte înstitutii capabile ,secția 5 sa fie demolata ca e degeaba ,alții stau arestați cu anii pt consum și asta care vinde la ochi liber in public e in libertate și se piisa pe voi ….
6
2
Cine credeți ca este?? Cel mai mare drogat vânzător de făină și țigări,un j***s și o rablă infectă de om....TOCIA STELIAN
11
0
Cine sa fie? Un viteaz in piele de tigru. Sandokan. Nu e evident?
4
0
Cum mai sa mergi mai pe strada cu masina in halul asta mai? Daca mergea in parcarea de la Auchan era altceva. Dar in comuna Agigea mai? Pe 18 octombrie mai? La 6 seara? Nu i frumos. Sa nu se mai intample. Multumesc
2
3
Bagamias p**a in gura la nenororcitii astia! sa s**a pulili la puscarie, f**i in gura de m****i. Ordinarul dracu, sa putrezeasca in puscarie. In fiecare zi aresteaza aca sta si pe ei ii doare in p**a. sa ii futa puscariasii adevarati in c*r si in gura ca sa nu isi doresca sa mai ajunga acolo. m**e, in p***a matii de zdreanta penala. Inainte de revolutie, te bateam de te cacai pe tine, bai cacatule!
3
3
Cine este ?
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016