REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
24.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor

Trei eleve au ajuns la spital după ce au consumat droguri în timpul orelor

Replica API 22 septembrie 2022 | 00:00 7447

Situație incredibilă la o școală prestigioasă. Trei eleve de clasa a VIII-a au fost luate cu ambulanța după ce li s-a făcut rău pentru că ar fi fumat substanțe interzise.

Totul s-a întâmplat chiar în cadrul unității de învățământ unde cele trei fete învață. Surse din anchetă spun că este vorba despre Școala Centrală din Capitală.

Elevele ar fi consumat droguri, însă imediat după aceea li s-a făcut rău. Reprezentanții unității au sunat la 112 iar o ambulanță a ajuns imediat la fața locului. Medicii le-au acordat primul ajutor iar în aceste momente fetele au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală unde primesc îngrijiri medicale. Din fericire, starea lor de sănătate este stabilă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Combatere a Crimei Organizate București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mircea se sparg makidoancele in hasish.
2
0
De ce se cheltuie banii publici pe asa pramatii? Trebuiau duse cu mascatii direct la parnaie si scoase la munca in folosul comunitatii : la sapat, maturat strazi si trotuare, etc.
4
3
Copii slabi la minte,dar cu mare potential de indreptare,daca scolile ar fi un mediu cu adevarat atractiv si educativ. Pe de alta parte,dilerii de droguri,retelele de trafic de toate felurile,inclusiv de droguri,se lafaiesc pe la noi. Niste tineri inca insuficient educati pica in plasa criminalilor,ca uite asa avem noi societatea,nepasatoare de sus pana jos. Acuzi cu ura niste copii dar nimic,nimic despre interlopii care sunt laudati de manelisti la liber,nimic in legatura cu o lupta pe bune impotriva retelelor de traficanti.
6
0
Nu mai sunteti in stare sa va struniti plozii nesimtiti?
5
2
inca 3 proaaste ,viitoare serie de currve de pa "Italea"
9
3
De ce dracu le a luat ambulanta oare.ambulanta mai bine statea sa nu consume combustibil pentru niste rebururi umane sau sa se duca la un caz care avea nevoie de ajutor
12
1
Costul interventiei ambulantei si al tratamentului pentru aceste p******e il platesc cei care au asigurare de sanatate. La fel si pentru viitoarele sedinte de consiliere psihologica. Obligativitatea platii acestor servicii de catre parintii panaramelor... nu se aplica in Romania, ca doar sunt destui cetateni corecti care platesc taxe si asigurari la Stat. Dar merge si asa, ca majoritatea avem mentalitate de sclavi.
16
1
Omu e fiert pe .****. mergi la scoala ca .****. le pui aiurea si fara sens
5
1
Sa va lsudati cu asa lichele care le ati crescut ...panaramelor.
15
0
sa vedeti ce e la mircea hahaha
23
2
prea multa ...golaneala chiar daca sunt scoli cu ...prestigiu, au ajuns oameni cu ...prestigiu invatand carte cu animalele pe camp!
17
0
hello everyone
7
0
Esti bine?
7
1
faninamatii
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513