REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Trei minori au vandalizat o mașină implicată într-un accident. Video

Trei minori au vandalizat o mașină implicată într-un accident. Video

Cristina BĂRBUCEANU 16 februarie 2023 | 00:00 1940

De parcă nu a fost suficient accidentul în care a fost implicat, un șofer s-a trezit și cu mașina vandalizată... după evenimentul rutier. S-a întâmplat marți, 13 februarie, la Năvodari, unde șoferul unui Mercedes care circula neregulamentar a lovit un alt autoturism marca Mitsubishi care rula regulamentar. Ulterior conducătorul auto al bolidului de lux a părăsit locul accidentului înainte ca autoritățile să sosească pentru a lua măsurile necesare. Între timp, până să ajungă polițiștii, mai mulți minori au vandalizat autovehiculul marca Mitsubishi,  aruncând cu pietre.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoCele două mașini implicate în accident

Un șmecher a lovit și a fugit

La Năvodari, în cursul serii de marți, 14 februarie, la intersecția dintre Strada Constanței și Strada Stadionului a avut loc un accident rutier.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoÎn partea de sus a imaginii se vede cum mașina neagră venea spre cea care avea prioritate

Imaginile surprinse la fața locului au arătat cum conducătorul auto al autoturismului marca Mercedes nu are nici măcar o intenție să oprească, intrând în plin într-un Mitsubishi. Ce a urmat, întrece orice imaginație.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoImediat după impact, șoferul mașinii negre se îndreaptă către șoferița mașinii gri

„Mașina gri marca Mitsubishi venea de pe Strada Constanței, drum cu prioritate, iar acel Mercedes negru nu a acordat prioritate. Așa s-a întâmplat incidentul”, a declarat, pentru Replica, unul dintre martori.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoBărbatul s-a dus la femeie pentru a-i cere explicații

 „Era o femeie la volanul mașinii gri. Bărbatul care conducea acel Mercedes s-a dat jos, a postat în victimă, nicidecum în vinovat. Se vede că cel în mașina neagră pătrunde cu mașina pe trotuar și pune la pământ semnul de circulație care indica „cedează trecerea”, a continuat martorul.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoFemeia iese speriată din mașină

Din imaginile surprinse pe camerele video se vede cum șoferul Mercedes-ului coboară din mașină, merge către celălalt conducător auto, deschide larg portiera mașinii avariate, apoi discută cu șoferița. Ulterior, aceasta a coborât cu dificultate din propria mașină, posibil rănită în urma impactului, și în stare de șoc, pentru a evalua pagubele.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoImediat după ce individul a fugit, femeia a sunat la 112

Ulterior, șoferița dispare din raza camerelor de supraveghere. „Individul a stat în jur de 2 minute și apoi a plecat și el. Este acum căutat peste tot”, a conchis martorul.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoMașina a fost verificată de autorități

Desigur, după ce șoferul mașinii negre a plecat de la locul faptei, șoferița a alertat autoritățile, la locul accidentului venind și cadrele medicale.

Video:

Vandali, nu copii

După ce șoferii implicați în accident, dar și autoritățile au părăsit zona, a apărut un grup format din 3 copii, de maximum 12 ani.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoUlterior și-au făcut apariția și minorii vandali

Au dat târcoale mașinii, au inspectat zona și ce a făcut apoi unul dintre ei ne-a șocat de-a dreptul: nonșalant, a aruncat cu piatra într-unul dintre geamurile mașinii.

Trei minori au vandalizat o masina implicata intr-un accident. VideoUnul dintre minori a spart geamul cu o piatră după care a fugit

Dat fiind faptul că, la prima lovitură nu a reușit să îl spargă, s-a întors, a ridicat piatra și a mai aruncat o dată, spărgând geamul de această dată.  

Video:

 În urma evenimentului nefericit, organele abilitate au deschis o anchetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se numeste impozitare dubla, incrucisata. Doamna a muncit legal si a platit impozite, adica i-a sustinut indirect pe parintii asistati social ai acestor borfasi in devenire. Copiii au primit educatie infractionala (a se vedea stilul loveste, fugi si te intorci pentru furt) de la parintii lor, care nu au muncit vreodata in viata lor. Acum doamna plateste si pagubele micilor borfasi, crescuti indirect de dumneaei, pentru a o fura. Unde este protectia statului?
20
0
trebuie batuti pana le suna apa in cap apoi pusi la munca in folosul comunitatii macar un an!
18
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166