REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Trei minori reținuți după ce au lovit în cap un șofer de ridesharing cu o sticlă

Trei minori reținuți după ce au lovit în cap un șofer de ridesharing cu o sticlă

Deria ISLEAM 24 august 2024 | 14:58 1005

Bărbatul a fost lovit cu o sticlă de bere, iar minorii se pare că erau băuți bine dinainte să fie preluați în cursă. Totul s-a petrecut dintr-o dată, când unul dintre pasageri l-a lovit cu putere pe şofer, conform Observator.

Trei minori retinuti dupa ce au lovit in cap un sofer de ridesharing cu o sticlaȘofer de ridesharing lăsat inconștient de trei adolescenți

A fost o lovitură extrem de tare, iar bărbatul a picat inconștient și indivizii au luat-o la fugă. Paramedicii de pe ambulanța SMURD l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator, cu un traumatism grav. Aceștia s-au străduit minute bune să-l aducă la viață, iar din fericire a avut zile și a fost dus la spital cu un echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă.

„Echipajul SMURD tip B2 a fost solicitat în jurul orei 23:20 în piața Engels din municipiul Cluj-Napoca pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat. La fața locului au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care prezenta un traumatism cranian și era în stop cardio-respirator.

Echipajul a început manevrele de resuscitare, fiind sprijinit apoi de un al doilea echipaj SMURD de tip terapie intensivă mobilă. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat apoi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Făptașii au fost prinși și reținuți 24 de ore

La scurt timp, cei trei minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost prinși de polițiști și plasați după gratii 24 de ore. Rămâne de văzut dacă se va dispune și măsura arestului preventiv.

„La data de 23 august, în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe strada Ion Agârbiceanu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane necunoscute și un conducător auto de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care efectua transport de persoane în regim de taxi, acesta aflându-se staționat pe strada Ion Agârbiceanu. În timpul stării conflictuale, persoanele necunoscute l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind locul faptei. 

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate de polițiști, respectiv 3 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, scrie IPJ Cluj.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul, iar cercetările se fac sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erau de e***e rroma, asta se pare ca au "uitat" sa precizeze presa...
6
0
Ce vrei, Cluj!!?
2
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365