REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Trei persoane au murit în România, din cauza gerului

Trei persoane au murit în România, din cauza gerului

Mariana MURAT 10 ianuarie 2024 | 14:01 624

Temperaturile din România au scăzut brusc, iar în câteva zone din țară s-au înregistrat valori chiar și de -20 de grade Celsius. Gerul nu doar că a închis drumuri și școli, dar a făcut și victime în România. Trei persoane au murit în ultimele zile.

Trei persoane au murit in Romania, din cauza geruluiImagine ilustrativă

Românii au avut parte de zile grele. O mulțime de persoane au ajuns la spital, fie din cauza stării de rău din cauza frigului, fie din cauza rănilor suferite după ce au căzut pe gheață. Însă, s-au înregistrat și trei tragedii. Trei persoane au murit, după ce au făcut hipotermie sau au fost degerați.

Tragediile s-au produs, în general, în cazul oamenilor străzii, care au fost nevoiți să doarmă în condiții greu de imaginat pe străzi, la temperaturi extreme. Două din cele trei persoane sunt din Galați și au fost găsite degerate pe stradă. Medicii nu au mai putut să le salveze viața. În Iași, alte două persoane au ajuns la spital după ce au suferit un șoc hipotermic, iar medicii depun eforturi pentru a le salva viața. O altă femeie din Buzău a murit din cauza frigului.

Zonele din România unde s-au înregistrat cele mai mici temperaturi

După o lungă perioadă cu temperaturi mari și mult soare, a venit momentul ca românii să se bucure de iarnă. În Iași s-au înregistrat -19 grade Celsius, iar la altitudini mai înalte, valorile au scăzut până la -20 de grade Celsius.

Din cauza zăpezii și a frigului, mai multe școli au fost închise temporar, iar mașinile au rămas blocate în zăpadă. În schimb, în alte zone ale țării, s-au înregistrat temperaturi de maxim -10 grade Celsius, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166