REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Trei români au îngrozit locuitorii unui oraș din Florida

Trei români au îngrozit locuitorii unui oraș din Florida

A.C. 5 noiembrie 2023 | 00:00 3485

Trei cetățeni români sunt acuzați de autoritățile americane că au jefuit bătrânii unei comunități din Florida. Aceștia apelau la o serie de strategii, cel mai adesea se apropiau de victime cu bijuterii false pe care se ofereau să le vândă și le puneau la gâtul bătrânilor. Când erau refuzați, le furau victimelor propriile bijuterii pe care le aveau la gât.

Trei romani au ingrozit locuitorii unui oras din FloridaAvrinte Miclescu, Olanda Miclescu și Cristina Sîrbu

Poliția din orașul Hialeah, Florida, a arestat și a pus sub acuzare trei persoane, de origine română, acuzate de mai multe furturi. Polițiștii americani susțin că aceștia au profitat de populația în vârstă a comunității, distrăgându-le atenția și furându-le bijuterii și ceasuri scumpe.

Poliția din Hialeah a declarat că Avrinte Miclescu, Olanda Miclescu și Cristina Sîrbu sunt câțiva dintre numeroșii suspecți care au fost surprinși pe imaginile de supraveghere efectuând aceste furturi printr-o strategie de distragere a atenției victimei. “Mă bucur să spun că, în sfârșit, i-am scos pe acești oameni de pe străzi, iar aceștia sunt doar cei responsabili de cinci dintre infracțiunile pe care le investigam în Hialeah. Încă căutăm mai mulți”, a declarat vineri, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al poliției din Hialeah, Eddie Rodriguez.

Suspecții abordau victimele în vârstă în afara locuințelor lor și începeau să discute cu ele, a precizat poliția. Apoi puneau un lanț de aur fals în jurul gâtului victimelor, spunând că este de vânzare. Când victimele spuneau că nu sunt interesate, suspecții îndepărtau lanțul fals, dar, în acest proces, luau și lanțurile de aur ale victimelor, a mai precizat poliția. Victimele nu erau conștiente de ceea ce s-a întâmplat până când au observat mai târziu că le lipseau bijuteriile, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia sunt clientii mei...
2
0
Sper sa ii inchida americani in vreo puscarie de la ei caci daca ii trimit in Romania se poate repeta povestea aia cu proxenetzi aia r*****s prinsi in G.B si condamnatzi de judecatori britanici dupa care au fost trimishi in Romania sa ishi execute pedeapsa dar aici au fost declaratzi nevinovazi de un judecator din Ialomitza si eliberatzi.
8
0
Sunt pline pușcăriile din Europa cu romani.Oare de ce unguri,cehi,polonezi nu sunt asa de mulți?
6
4
r*mânii... țiganii și jegul lumii si-al Europei. În Buenos Aieres îi găsești la cerșit, au speriat Mexicul și SUA la furat din bancomate și buzunare.Iar în Europa e dezastru. Când spui roman,toți se țin cu degetele de nas
11
0
Bravo Olanda,astia sunt ai lui Iliescu si PSD-ului,mai sunt si a lui Basescu si Iohannis.
4
2
Cetateni ROMANI de e***e Roma adica t****i DUPA FETE RESTUL SE STIE
9
1
America asta,nu se prescriu faptele,mâncați aș? Că așa ne au învățat pe noi la r*mânia, mâncați aș.
6
1
Specia asta tuciurie si croncanitoare nu este iubita nici de Dumnezeu. Furt, mizerie, jeg, cersit, numai rau aduc pe lume. Ei nu pot fi educati, au raul in sange. Nu exista vreun lucru bun ramas in urma lor. Nu inteleg de ce ne nu ne unim si scapam de ei?
14
0
O flegma pe obrazul Romaniei. Acesti degenerati nu au fost niciodata romani, acest degenerati urasc din adancul sufletului Romania si poporul roman. Deportarea in india este singura solutie. Din pacate nu se intrevede aparitia unei forte politice/militare care sa ia taurul de coarne in problema suboamenilor.
16
1
Cati r**i or munci cinstit?
8
0
La sapun cu rromanii astia numai Iliescu ia facut din tzigani rromani ca ne spurce natia
17
1
Ce s-a intamplat in USA, nu mai au gloante pentru infractori?
15
0
Sunt cetățeni ro mani de e t nie r o m a vorbitori de limba r.o.m.anes
23
0
Ciorile made rromania,care au speriat mapamondul. Țiganii borati ai Europei își trimit copiii la cerșit și femeile la produs.Scarba de această nație de kkt numită rroman
32
1
Hazmukar indiana jhons.
17
0
Băga-mi-aș plua în muianele lor, ăștia numai r*mâni nu sunt.
37
0
Astia nu sunt romani!!!
35
0
Spuneți-le oamenilor ca sunt romani nu romani.
23
0
DE ASA ROMANI, SA SE SPELE EI PE CAP CU EI, SA II INTEGREZE EI, NOI NU AM REUSIT,EI SUNT CEI CATE DUC IN LUME FAIMA DE OAMENI MUNCITORI, TELECTUALI SI CEI MAI VITEJI DINTRE TRACI,ENGLEJI, FRENCEJI SI ACUM, IATA, SI HAMERICANI,EAT-TI-AS FENDER-UL MATELE DE BOIER,SINGURA REZOLVARE, O STIM CU TOTII DAR NU E POLITICALY CORRECT
29
0
Ma numesc Olanda si sunt cea din poza din mijloc. Imi pare rau pentru ce am facut. Promit ca nu mai fac. Mă jur pe roşu. Recunosc ca sunt o vacă sinistra dar asta e situatia. Noi, tziganii, doar la d-astea ne pricepem. In rest nu suntem buni de nimic. De aceea lumen ne percepe, pe buna dreptate, ca fiind niste creaturi jegoase si nesuferite. Pentru faptele mele justitia Americana imi va da cel putin 20 de ani, pentru ca se va tine cont si de faptul ca am intrat ilegal in SUA. Dupa ce imi voi ispasi pedeapsa, ma voi intoarce in tara si vreau sa ma fac pilot de elicopter, pentru ca mi-a spus mama Omida ca nu e mare scofala. Va pup! S-auzim de bine!
38
1
Nu am ciordit eu mancatias pulica
23
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016