REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Trei șoferi georgieni, prinși de Garda de Coastă conducând camioane cu numere de înmatriculare false

Trei șoferi georgieni, prinși de Garda de Coastă conducând camioane cu numere de înmatriculare false

Virgil STOIAN 27 noiembrie 2023 | 12:45 1160

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descoperit, în Portul Constanța Sud-Agigea, trei ansambluri rutiere formate din cap tractor si semi-remorcă, pentru care, conducatorii acestora au prezentat certificate de înmatriculare false.

Trei soferi georgieni, prinsi de Garda de Coasta conducand camioane cu numere de inmatriculare falsePoliția de frontieră

În data de 25.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în Portul Constanța Sud- Agigea, au oprit pentru control un ansamblu rutier format din cap tractor și semi-remorcă, condus de către un cetățean georgian. Atât capul tractor cât și semi-remorca aveau montate numere de înmatriculare false, iar asigurarea precum și cele două certificate de înmatriculate prezentate pentru control, erau false.
Tot în aceeași zi, alt cetățean georgian a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare fals al semi-remorcii pe care o tracta, având montată și o plăcuță de înmatriculare falsă.
În urma acțiunii desfășurate a fost identificat un al treilea cetățean georgian, care conducea un camion cu numere false, prezentat pentru control atât certificatele de înmatriculare cât și polițele de răspundere civilă auto, toate false.
În toate cazurile, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals, dar și de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false/tractarea unei remorci cu numere de înmatriculare false.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte interesant! Ce transportau? De unde veneau si care era destinatia finala?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677