REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Trenul Arad-MANGALIA, plin cu turiști, a avut întârziere ȘAPTE ore

Trenul Arad-MANGALIA, plin cu turiști, a avut întârziere ȘAPTE ore

Replica API 27 iunie 2021 | 00:00 8841

Revoltă! Turiștii care vin pe litoral stau de ore bune în trenul Arad-Mangalia. Trenul trebuia să ajungă puțin după ora 10:00, dar nici până la această oră nu a ajuns (n.red 16.15). Ca urmare a vremii nefavorabile din zona de vest și de nord-vest a țării, circulația trenurilor a fost afectată, provocând o întârziere record de 420 de minute.

În cursul nopții de 25/26 iunie 2021, urmare vremii nefavorabile din partea de vest şi nord – vest a ţării, a fost afectată circulația trenurilor CFR Călători.

Trenul IR 1922 Arad – Bucureşti Nord – Mangalia a înregistrat o întârziere de 420 de minute. Călătorilor din tren le-au fost oferite produse preambalate și apă în stațiile Simeria, Craiova şi București Nord.

Pentru preluarea călătorilor din Bucureşti care aveau bilete achiziţionate la trenul IR 1922 Arad – Bucureşti Nord – Mangalia a fost suplimentat cu vagoane trenul IR 1983 Bucureşti Nord – Mangalia.

Restituire contravaloare bilete, renunțare la călătorie

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfort şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop realizarea circulaţiei feroviare în condiţii de deplină siguranţă.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://cfr.ro/index.php/cauta-tren care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici nu se merita sa mai existi intre timp ce altii e ok vezi tu intradevar de ce
1
0
ajungi garantat la timp.face si piciorul frumos.
0
1
organizatia lui nea florea inca comenteaza pe aici cum ar fi asta cu gutuile .
2
0
Primului ministru,ministru transportului si altor cirpe care conduc colonia RO
8
5
Confirm, trenul a ajuns in Bulgaria! all inclusive
17
2
"Chefereul" trebuie privatizat. Nu este alta solutie. Orice intarziere in privatizarea acesteia acutizeaza problema.
6
15
Titlul este tendentios si rautacios. Pai daca vremea a fost nefavorabila, cu furtuni tornade si copaci doborati peste calea dr rulare, asemenea intarzieri s-ar fi produs in orice tara
22
11
Dragnea si Pesedeul e de vina domne ...
22
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016