REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Sâm., 19 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6887
4.4° Constanța Sâmbătă, 19 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6887
 

Tribunalul Constanța a respins contestația privind validarea primarului Viorel Ionescu, de la Hârșova!

Tribunalul Constanța a respins contestația privind validarea primarului Viorel Ionescu, de la Hârșova!

Andreea VLAICU 19 octombrie 2024 | 00:00 250

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost validat pe 14 octombrie a.c. pentru un nou mandat, decizia aparținând magistraților din cadrul Judecătoriei Hârșova. Au fost însă cârcotași care au vrut să-l împiedice pe Ionescu să-și continue mandatul. Calistru Alexandrina, cunoscută ca fiind o adevărată procesomană cu acțiuni împotriva primarului din Hârșova, și cetățeanul Cornel Bulancea au contestat validarea mandatului acestuia, în încercarea de a împiedica reconfirmarea acestuia în funcția de edil al orașului. Acțiunea fost respinsă vineri, 18 octombrie, de Tribunalul Constanța.

Tribunalul Constanta a respins contestatia privind validarea primarului Viorel Ionescu, de la Harsova!Viorel Ionescu

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a câștigat încă un mandat la alegerile din 9 iunie a.c., fiind la al treilea. Lupta a fost destul de strânsă, fiind o diferență foarte mică de voturi. Cu toate acestea, drumul acestuia spre următorul său mandat a fost presărate cu obstacole de către... veșnica procesomană Calistru Alexandrina. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au validat mandatul lui Viorel Ionescu luni, 14 octombrie a.c.. La scurt timp, atât Calistru Alexandrina cât și Cornel Bulancea au contestat decizia. Ca să vorbim despre cei doi, Calistru Alexandrina este o procesomană, pe rolul instanțelor din județul Constanța fiind zeci de acțiuni intentate de ea, toate îndreptate împotriva primarului Viorel Ionescu. Cât despre Cornel Bulancea, este un cetățean din Hârșova care s-a arătat revoltat pentru faptul că primarul nu îl cheamă la ședințele de Consiliu Local, cu toate că nu fusese validat în funcția de consilier local, lovește din nou.

Tribunalul Constanta a respins contestatia privind validarea primarului Viorel Ionescu, de la Harsova!Cornel Bulancea

Mandatul lui Viorel Ionescu, validat încă o dată

Contestația celor doi reclamanți a ajuns la Tribunalul Constanța, iar vineri, 18 octombrie a.c., instanța a respins acțiunea celor doi care mai sunt și buni de plată: trebuie să-i plătească edilului, fiecare câte 750 de lei - cheltuielile de judecată.

Tribunalul Constanta a respins contestatia privind validarea primarului Viorel Ionescu, de la Harsova!minuta

După contestația formulată în instanță, Viorel Ionescu a spus pentru Replica de Constanța următoarele: „Calistru Alexandrina are în spate familia Bulancea și PSD, cu alde Nădrag, ea mi-a contestat validarea. Ei încă nu s-au învățat de când și-au luat bătaie. Ea este săgeata, care are niște legături directe cu Bulancea Cornel, fratele lui Viorel Bulancea. El este cel care se aduce la ea acasă, odată la două zile, dacă nu mă înșel, zi de zi sau câteodată.“ Însă nici Bulancea nu s-a lăsat mai prejos: „Am speranța ca următorul judecător va soluționa cu celeritate cererea sa de "validare" , întrucât cineva tot trebuie să achite milioanele de euro datorate de UAT Orașul Hârșova sau să răspundă pentru acestea.“

Iată că speranța lui Bulancea a murit, iar un judecător a decis, cu celeritate, că Ionescu merită încă un mandat, pentru că l-a câștigat pe drept.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677