REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Trucurile folosite de Romanița Iovan pentru a arăta perfect la 58 de ani

Trucurile folosite de Romanița Iovan pentru a arăta perfect la 58 de ani

A.F. 2 mai 2023 | 00:00 548

Romanița Iovan are 58 de ani și o siluetă de invidiat. Creatoarea de modă a dezvăluit mici secrete legate de alimentația sănătoasă și a vorbit deschis despre vicii. Romanița Iovan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Trucurile folosite de Romanita Iovan pentru a arata perfect la 58 de ani

Romanița arată impecabil la 58 de ani. Pentru a se menține în formă, creatoarea de modă ține cont de anumite reguli, de la care nu se abate niciodată.

„Este foarte importantă sănătatea. De exemplu: nu beau alcool, nu am băut niciodată. Am gustat și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu am fumat, nu fumez și nici nu am pierdut nopțile. Este important, într-adevăr”, a spus creatoarea de modă pentru impact.ro.

Romanița Iovan urmează cu strictețe câteva reguli și încearcă să nu se abată de la ele. „Dacă am adormit la ora 12 sau la ora 1 noaptea, într-o anumită seară, am suferit din punctul ăsta de vedere și am zis că trebuie să recuperez, cumva, acele ore nedormite. Sunt importante toate mișcările astea.

Trucurile folosite de Romanita Iovan pentru a arata perfect la 58 de ani

Mănânc și sănătos, mă îngrijesc. E ceva ce fac de mică. Nu s-a întâmplat acum doi ani sau ceva de genul. Mă întrețin și mă preocupă lucrul ăsta!”, a mai declarat Romanița Iovan.

„Nu mănânc fast-food, poate foarte rar niște cartofi prăjiți. Nu am un regim de mâncare, ci un regim de viață. Mănânc mai mult salate și verzituri. Am zis întotdeauna că, dacă mănânci verde, rămâi verde. Asta e părerea mea! Mănânc foarte puțină carne, mai mult mănânc pește”, a mai spus creatoarea de modă pentru sursa citată.

Ce facultate vrea să urmeze băiatul Romaniței și al lui Adrian Iovan

Albert Iovan e băiatul Romaniței și al regretatului pilot Adrian Iovan. Ajuns la vârsta de 16 ani, adolescentul știe ce carieră vrea să urmeze, chiar și la ce facultate se va înscrie, după ce va termina liceul.

Romanița Iovan a fost căsătorită cu regretatul pilot Adrian Iovan, iar rodul iubirii lor e Albert. Băiatul a rămas fără tată când avea doar 7 ani, însă el l-a avut alături pe Iulian, logodnicul mamei lui, care îi e bun prieten.

Trucurile folosite de Romanita Iovan pentru a arata perfect la 58 de ani

Creatoarea de modă a explicat că are o relație frumoasă cu băiatul ei, sunt chiar foarte buni prieteni. „Noi avem o relație specială, suntem foarte buni prieteni. Vorbim de multe ori să rămânem prieteni, indiferent de vârsta lui. A devenit deja adolescent, are 187 cm, e plin de mușchi, ține mult la aspectul fizic, ține la sănătatea lui.

Ne povestim, iar eu îi povestesc tot și este foarte atent la ceea ce fac. Când plec de acasă, vrea să vadă cum m-am îmbrăcat. E o diferență de 42 de ani între noi, îmi doresc să rămân o mamă tânără pentru el, îmi doresc să rămân prezentă în viața copilului meu, chiar dacă vremurile de schimbă și generația mea înseamnă altceva. Prietenia dintre o mamă și fiul ei este esențială”, a declarat Romanița Iovan, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303