REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Trump se va întâlni cu premierul israelian în Florida: "Aştept cu nerăbdare să-l primesc pe Bibi Netanyahu la Mar-a-Lago”

Trump se va întâlni cu premierul israelian în Florida: "Aştept cu nerăbdare să-l primesc pe Bibi Netanyahu la Mar-a-Lago”

Georgiana BOGLEA 25 iulie 2024 | 00:00 129

Donald Trump a anunţat marţi că se va întâlni vineri cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, în marja vizitei oficiale a premierului la Washington, relatează AFP şi Reuters.

Trump se va intalni cu premierul israelian in Florida: 'Astept cu nerabdare sa-l primesc pe Bibi Netanyahu la Mar-a-Lago”

"Aştept cu nerăbdare să-l primesc pe Bibi Netanyahu la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida (...) În cursul primului meu mandat, am cunoscut pacea şi stabilitatea în regiune, (...) şi le vom cunoaşte din nou", a scris Donald Trump pe reţeaua sa Truth Social, înainte de a trimite un comunicat menţionând că întâlnirea va avea loc vineri.

Benjamin Netanyahu urmează să se întâlnească joi la Casa Albă, la 13:00 (17:00GMT), cu preşedintele Joe Biden care şi-a revenit după ce a fost infectat cu Covid. Această întâlnire este aşteptată de mult timp, într-un context tensionat între cele două ţări aliate după mai bine de nouă luni de război în Gaza.

"Aşa cum am spus în discuţiile mele cu preşedintele Zelenski (vineri, n.red.) şi alţi lideri mondiali în ultimele câteva săptămâni, programul meu PACE PRIN FORŢĂ va demonstra lumii că aceste războaie oribile şi criminale şi aceste conflicte violente trebuie să înceteze" a afirmat Donald Trump.

El a afirmat că "milioane de oameni mor, iar Kamala Harris nu este absolut în măsură să pună capăt".

Premierul israelian, care a sosit luni la Washington, urmează să ţină miercuri un discurs în faţa Congresului şi să se întâlnească în cursul săptămânii cu vicepreşedinta Kamala Harris, candidata favorită a democraţilor după retragerea lui Joe Biden.

El se va întâlni, de asemenea, joi după-amiaza, cu familiile ostaticilor americani încă deţinuţi de Hamas, conform agendei Casei Albe, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365