REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.8° ConstanÈ›a Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.8° ConstanÈ›a Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Trupa Holograf a filmat un nou videoclip! Cât de bine se înțeleg artiștii după mai bine de 40 de ani de colaborare

Trupa Holograf a filmat un nou videoclip! Cât de bine se înțeleg artiștii după mai bine de 40 de ani de colaborare

A.F. 19 aprilie 2024 | 00:00 260

Trupa Holograf se pregăteÈ™te intens de primăvară, aÈ™a că tocmai ce a filmat noul videoclip pentru piesa „Sigur”, care urmează să fie lansată curând. Dan Bittman, Edi PetroÈ™el, Tino Furtună, Mugurel Vrabete È™i Romeo Dediu sunt unii dintre cei mai iubiÈ›i artiÈ™ti de la noi. Și ne-au arătat că sunt în ce în ce mai buni odată cu trecerea timpului!

Trupa Holograf a filmat un nou videoclip! Cat de bine se inteleg artistii dupa mai bine de 40 de ani de colaborareTrupa Holograf

„Sigur aÈ™teptaÈ›i de la noi un cântec nou. Sigur, È™i un videoclip nou. Sigur, dorinÈ›a voastră este lege pentru noi. Aici, doar câteva imagini de la filmările clipului pentru noua noastră piesă. Vă spunem È™i cum se numeÈ™te «Sigur»”, au mărturisit „Holografii” în mediul online.

Am trecut È™i noi puÈ›in pe la filmări È™i am aflat direct de la Dan Bittman cum stă treaba cu piesa nouă È™i cât de bine se înÈ›eleg toÈ›i membri trupei după atâta timp, mai bine de 40 de ani de colaborări frumoase.

„ «Sigur» e o piesă care în 3 minute ne îmbătrâneÈ™te de la 20 È™i de ani până la... nu vreau să spun cifre dar lucrul frumos este că ne trece È™i vă va trece È™i pe dumneavoastră prin toată istoria Holograf, de când eram foarte tineri până în zilele noastre È™i surpriza este ultima parte a videoclipului care îi conÈ›ine pe copiii noÈ™tri È™i ei, cum au evoluat în timp, până astăzi”, a mărturisit Dan Bittman, completat de Edi PetroÈ™el: „În 4 minute sunt 45 de ani de istorie!”, scrie click.ro.

O prietenie È™i o colaborare de durată care s-a menÈ›inut foarte bine în timp

„Ne înÈ›elegem. Până la urmă a fost È™i este o prietenie foarte frumoasă care a trecut peste  decenii È™i peste albume È™i peste muzici È™i continuă”, a mărturisit È™i Mugurel Vrabete.

Pentru cei care nu îÈ™i mai amintesc, trupa Holograf a fost înfiinÈ›ată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi È™i este È™i acum una dintre cele mai de success formaÈ›ii din România, menÈ›inându-se de-a lungul anilor în topurile muzicale cu hituri după hituri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513