REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Trupa Take That a susţinut un recital cu prilejul premierei filmului ''Greatest Days'' de la Londra

Trupa Take That a susţinut un recital cu prilejul premierei filmului ''Greatest Days'' de la Londra

A.F. 17 iunie 2023 | 00:00 219

Take That a transformat joi Leicester Square din Londra într-o scenă de concert şi a interpretat câteva melodii din repertoriul formaţiei cu prilejul premierei filmului ''Greatest Days'', o adaptare cinematografică a musicalului de succes compus de trupă, informează Reuters.

Trupa Take That a sustinut un recital cu prilejul premierei filmului ''Greatest Days'' de la Londra

Trio-ul Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald au interpretat hiturile ''Greatest Day'', ''Back For Good'' şi ''Rule The World'' înainte de a păşi pe covorul roşu alături de distribuţia filmului, din care fac parte Aisling Bea şi Alice Lowe.

O adaptare a musicalului ''The Band'', pe muzica formaţiei Take That şi care a avut premiera în 2017, ''Greatest Days'' spune povestea unui grup de prietene apropiate care împărtăşesc o pasiune pentru o trupă fictivă din anii 1990, ''The Boys''. Cele cinci prietene, care merg pe drumuri separate în urma unui eveniment traumatic, se reunesc după 25 de ani pentru a participa împreună la un concert al trupei.

''Nu cred că realizăm încă ce înseamnă de fapt seara aceasta pentru noi'', a declarat Barlow pe covorul roşu.

''Trei decenii de muncă se vor derula pe ecranul acela într-o oră şi mă simt foarte norocos, iar oamenii chiar se bucură de povestea asta şi de muzică în acelaşi timp, aşa că e minunat''.

Barlow, Owen şi Donald, care au susţinut un concert luna trecută la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, sunt producătorii executivi ai peliculei.

''Următorul pas... vom lansa muzică nouă la finalul anului, aşa că suntem foarte entuziasmaţi'', a mărturisit Barlow.

Take That, care a avut în componenţă cinci membri la momentul lansării, în 1990, a devenit una dintre cele mai de succes trupe de la începutul anilor 1990, luând cu asalt topurile cu hituri precum ''Relight My Fire'', ''Sure'' şi ''Everything Changes'', citează Agerpres.

Trupa s-a destrămat în 1996 - la un an după ce cântăreţul Robbie Williams a părăsit formaţia şi s-a lansat într-o carieră solo de succes - şi s-a reunit un deceniu mai târziu în formulă de patru. Jason Orange a părăsit trupa în 2014, iar formaţia a rămas cu doar trei componenţi.

''E uimitor... După 30 de ani, (fanii) sunt în continuare alături de noi şi ne susţin în continuare, vindem stadioane întregi în Europa şi e grozav'', a declarat Donald. ''Câteodată trebuie să-mi amintesc că nu e doar un vis frumos'', a adăugat el. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768