REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° ConstanÈ›a Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
30.2° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Trupele ucrainene profită de haosul provocat de Prigojin și se pregătesc să atace liniile ruse

Trupele ucrainene profită de haosul provocat de Prigojin și se pregătesc să atace liniile ruse

Ana Maria LIPAN 24 iunie 2023 | 09:46 726

Rusia a declarat sâmbătă că forÅ£ele ucrainene se pregătesc să atace în apropierea oraÅŸului Bahmut profitând de haosul provocat de apelul liderului grupului de mercenari Wagner pentru o revoltă împotriva Statului Major rus, informează AFP, sursa citată de digi24.ro. 

Trupele ucrainene profita de haosul provocat de Prigojin si se pregatesc sa atace liniile ruse

„Profitând de provocarea lui Prigojin pentru a destabiliza situaÅ£ia, regimul de la Kiev regrupează unităţi ale brigăzilor 35 ÅŸi 36 de infanterie marină pentru acÅ£iuni ofensive”, în zona Bahmut, a indicat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat, în care dă asigurări că loveÅŸte forÅ£ele ucrainene cu aviaÅ£ie ÅŸi artilerie, informează Agerpres.

Explozii la Kiev È™i Harkov. Ucraina, în alertă de atacuri aeriene ruseÈ™ti

Mai multe explozii s-au auzit în primele ore ale zile de sâmbătă la Kiev ÅŸi Harkov, au declarat autorităţile din ambele oraÅŸe, în timp ce întreaga Ucraină este în alertă pentru atacuri ruseÅŸti iminente, informează AFP. „Apărarea antiaeriană funcÅ£ionează în capitală”, a declarat administraÅ£ia militară a Kievului pe Telegram. Ulterior, primarul Vitali Kliciko a raportat „explozii” în districtul Solomianski.

„Toate serviciile (de salvare) sunt trimise la faÅ£a locului”, a adăugat el. „S-au auzit explozii la Harkov”, a anunÅ£at ÅŸi Igor Terehov, primarul celui de-al doilea oraÅŸ al ţării. De asemenea, forÅ£ele aeriene ucrainene au raportat rachete care zboară în direcÅ£ia regiunilor Sumi (nord), Poltava ÅŸi Nipru (centru). Locuitorilor din regiunile sudice Mikolaiv ÅŸi Herson li s-a cerut să rămână în adăposturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Innainteaza ukraineeni pana ameninta Rusul ca da cu bomba nucleara in Europa,cum au facut rushi mereu cand au foat in criza dupa inceperea razboiului din Ukraina,caci de armata s-a vazut ce armata are "marea Rusie"niste soldati betivi,violatori si hotzi care le-au golit cu camionul casele ukraineenilor mai bogati din orasele ocupate de rusi si pentru scurt timp,cum a fost si cazul capitalei Kiev,iar despre dotare ce sa mai vorbim daca au primit drone de la Iraniei ca ajutor.
3
0
Haideti ucrainenilor, dati-le la cap !
6
2
ce facem daca se imbata toti rusii ? nu numai cei din rusia
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699