REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Tucker Carlson, prima reacție după ce a fost dat afară de Fox News

Tucker Carlson, prima reacție după ce a fost dat afară de Fox News

Valentina CAMARA 28 aprilie 2023 | 00:00 410

Tucker Carlson, unul dintre prezentatorii FoxNews a fost demis din funcția pe care o ocupa la postul de televiziune la care lucra. În urma deciziei oficialilor, fostul prezentator a oferit și prima reacție. Ce a spus Tucker Carlson la scurt timp după ce a fost dat afară din funcția pe care o deținea la canalul preferat al conservatorilor americani.

Tucker Carlson, prima reactie dupa ce a fost dat afara de Fox News

Fostul om de televiziune, care făcea parte din trustul Fox News, Tucker Carlson, a reapărut miercuri după recenta sa despărţire de canalul preferat al conservatorilor americani. Acesta a publicat un mesaj video în care critică starea discursului public de la televiziunile din Statele Unite ale Americii.

Tucker Carlson, prima reacție după ce a fost dat afară de Fox News

Tucker Carlson are 53 de ani și vineri a prezentat ultima sa emisiune la postul de televiziune Fox News.

Însă, acesta a dorit să lanseze un mesaj, înainte de plecarea sa, însă subiectele principale de discuție au făcut referire la instituțiile media americane, precum şi la sistemul politic al Statelor Unite.

"Atât partidele politice, cât şi donatorii acestora au ajuns la un consens asupra a ceea ce le avantajează şi conspiră activ pentru a reduce la tăcere orice discuţie despre acest lucru. Brusc, SUA seamănă foarte mult cu un stat monopartit. Este o constatare deprimantă, dar nu e ceva permanent. Unde mai poţi găsi americani care să spună adevăruri? Nu în prea multe locuri, dar mai sunt câteva.", a spus Tucker Carlson.

Don Lemon, concediat de la CNN

Don Lemon este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori. Acesta s-a alăturat postului CNN în septembrie 2006. Însă, înainte să obțină rolul de co-prezentator al „CNN This Morning”, acesta a găzduit emisiunea „Don Lemon Tonight”, difuzată în prime-time, timp de peste opt ani.

CNN a declarat oficial, în urmă cu puțin timp, plecarea lui Don Lemon, care a fost co-prezentator al emisiunii sale matinale al postului TV. În anunțul făcut pe rețelele sociale, directorii i-au transmis acestuia și un mesaj.

"Îi urăm numai bine.", se arată în anunțul concedierii lui Don Lemon de la CNN, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303