REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tudor Buzatu: „Procurorii au ridicat din casa tatălui meu plicuri cu bani de pe porci și cireșe“

Tudor Buzatu: „Procurorii au ridicat din casa tatălui meu plicuri cu bani de pe porci și cireșe“

A.F. 3 octombrie 2023 | 17:44 2843

Tudor Buzatu, fiul fostului șef al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a precizat că procurorii au ridicat din casa tatălui său două laptop-uri și plicuri cu bani, sume foarte mici provenite din vânzarea porcilor și a cireșelor.

Tudor Buzatu: „Procurorii au ridicat din casa tatalui meu plicuri cu bani de pe porci si cirese“Tudor și Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu se află în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărei societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

"Au ridicat foarte puține lucruri - două laptop-uri și niște sume mici, foarte mici, care aveau și proveniența pe ele, erau din gestiunea firmei, câteva mii de lei, banii pe niște porci, pe niște cireșe", a precizat fiul fostului șef al CJ Vaslui despre ce au ridicat anchetatorii din casa tatălui său.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Dumitru Buzatu, fiul său a spus că discută zilnic la telefon cu acesta, că are acces la medicație și, pentru situația în care se află, are o stare de spirit normală.

"Discutăm zilnic, la telefon, când are acces la telefonul public din arest. Se simte bine, are acces la tratament. Are o stare de spirit normală pentru situația dată și discutăm banalități. Pentru o persoană aflată în arest provizoriu pot să spun că este bine, pentru o persoană aflată în situația asta - psihic, mă refer, și fizic probabil", a mai spus fiul lui Dumitru Buzatu, scrie digi24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un popor care invata fix cu o seara inainte de examen, nu se poate supara pe primarii care asfalteaza fix inainte de alegeri.
3
0
Saracul !!! UItati va la fata lui. E de Doamne ajuta. Fata de oligofren !!!!
0
0
mama ce fata de oligofren are fi-su;daca astia ne conduc,ne meritam soarta
1
0
“Porci și cireșe” este o metafora la adresa denunțătorului și acoliții ... offf .. mulți văd , putini pricep!
9
0
Bey fratilor cum e mai bine? BANI ALBI pentru ZILE NEGRE sau BANI NEGRI pentru ZILE ALBE???!!
6
0
La ce pret au ciresele , au luat ceva
8
0
Bai, de ce i-ati luat maruntisul lui tata? Asa ceva! Auzi, au lasat omul fara banii de pe cirese. Dar si aia de pe porci. Ce tara, ce oameni. Cred ca rad colegii de partid…ei au conturi offshore, nu bani in plic. FMM voastre de borfasi ordinari! Ce spectacol ieftin! Diversiune pentru marile jafuri.
12
2
Decrepitii astia, ne cred fraieri! Veneau cumparatorii/clientii la ditamai politicianul judetului Vaslui, sa cumpere cirese sau porci si ii dadeau banii in plic! Au gasit la perchezitie zeci de plicuri cu bani, proveniti din vanzarea cireselor si porcilor! Daca traiau pe vremea lui Vlad Tepes, il scurtau de cap, ii infingea o tepusa in posterior sau ii scurtau bratele din cot! Pe timpul lui Ceasca , il impanau cu Pb , calibrul 7.62! Ce este rau ca escrocul, va face 2 ani de puscarie si apoi va veni acasa , ca sa se bucure de uriasa avere facuta din hotie si banditism!
8
1
Foarte putini bani, cateva mii de lei. Pai noi romanii de rand cu atata traim o luna intreaga toata familia
5
0
Maruntis adunat de tata, putin, aproximativ salariul minim al locuitorilor Vasluiului pe un an. A strans pentru zile negre sa aiba la batranete ca se anunta vremuri grele, asa ca tot omul. Mai era unul cu o matusa si era sa-si gaureasca teasta, acum a devenit iar vocal. Vina o poarta acest popor care se complace.
19
0
Bai Buzatu junior tranzactiile legale se fac prin transfer bancar sa fie bani la vedere,sau dupa ce vinzi cirese sau porci depui bani in banca,sau ii tzii in casa dar nu ii tzii in plicuri caci cu plicu se da spaga.
24
1
Bagamias p**a in gura voastra de defecti! Sa muriti in singuratate, faliti si in puscarie! Alooo, DNA, luati-l si pe porcul asta mincinos la puricat si arestati-l. Chiar are tupeu imputitul asta ordinar!
28
2
porci si cirese va-n gura de hoti !!!
27
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016