REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tudor Gheorghe și-a amânat spectacolul de Crăciun

Tudor Gheorghe și-a amânat spectacolul de Crăciun

Valentina CAMARA 23 decembrie 2022 | 00:00 239

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Cântărețul a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj pe rețelele sociale. Maestrul a luat decizia de a-și anula concertul programat pe data de 25 decembrie la Sala Palatului. Care este motivul pentru care și-a amânat spectacolul.

Tudor Gheorghe

De curând, Tudor Gheorghe a postat un mesaj prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a decis să-și anuleze concertul „Valsurile mele”, de la Sala Palatului. Motivul ar fi problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă în ultimul timp.

De ce și-a amânat Tudor Gheorghe concertul de Crăciun

Marele artist Tudor Gheorghe a fost nevoit să își anuleze concertul programat în ziua de Crăciun la Sala Palatului. Maestrul a transmis, prin intermediul rețelelor sociale, care este motivul pentru care și-a amânat întâlnirea cu publicul, programată la data de 25 decembrie.

Astfel, cauza ar fi problemele de sănătate cu care îndrăgitul artist se confruntă. Mai mult decât atât, se pare că spectacolul a fost reprogramat pentru data de 12 ianuarie 2023. Evenimentul se va desfășură tot la Sala Palatului.

"Dragii mei, Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează. Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului", a scris maestrul Tudor Gheorghe pe rețelele de socializare.

Ce face Tudor Gheorghe în timpul liber

De curând, Tudor Gheorghe a povestit, în cadrul unui podcast, cu ce își ocupă timpul liber pe care îl are. Pentru că îi place să gătească, acesta îi pregătește o mulțime de preparate alese nepotului său.

Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești. Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu. Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, a povestit Tudor Gheorghe în cadrul unui podcast, potrivit spynews.ro  .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510