REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
17.8° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Tudor Nădrag nu se resemnează că a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Hârșova

Tudor Nădrag nu se resemnează că a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Hârșova

Mirela PASCAL 12 iunie 2024 | 00:00 4789

De-a lungul timpului, orașul Hârșova a fost martor a numeroase transformări politice și administrative. Unul dintre personajele centrale în această evoluție este Tudor Nădrag, fost primar al orașului, care a condus destinele localității în două mandate succesive, de la 2008 la 2016. Nădrag, originar din zonă și cu o carieră îndelungată în domeniul public și privat, a revenit în atenția publicului și în ultima vreme, în special datorită controverselor legate de administrarea sa anterioară și a încercărilor de a reveni în funcția de primar, cu susținerea PSD. A candidat, pe 9 iunie, pentru un nou mandat, și a pierdut, la diferență de câteva zeci de voturi, însă nu se resemnează, așa că speră la o minune. BEJ au anunțat că numărătoarea voturilor va fi reluată, după ce Nădrag a formulat contestație la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr 14 Constanța.

Tudor Nadrag nu se resemneaza ca a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Harsova

Tudor Nădrag a spus, printre altele, că sacii cu buletinele de vot au plecat din Secția de votare 301 desigilați, fără să fie supravegheați. Mai susține social democratul că președinte unei secții de vot a sustras ștampila de control iar procesele verbale de consemnare a rezultatului votului pentru alegerea primarului, de la câteva secții, nu sunt pe fiecare pagina de toți membri comisiei.

Tudor Nadrag nu se resemneaza ca a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Harsova

A produs un prejudiciu de peste 7.000.000 lei în bugetul local

În timpul mandatelor sale, Nădrag s-a concentrat pe dezvoltarea infrastructurii locale și pe implementarea unor proiecte de îmbunătățire a condițiilor de viață în Hârșova. Cu toate acestea, mandatul său nu a fost lipsit de controverse. Succesorul său, Viorel Ionescu, a descoperit un prejudiciu de peste 7.000.000 lei în bugetul local, situație ce l-a determinat să inițieze acțiuni legale împotriva lui Nădrag. Deși instanțele l-au găsit nevinovat, aceste acuzații au umbrit realizările sale anterioare.

 

Tudor Nadrag nu se resemneaza ca a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Harsova

Reamintim că Viorel Ionescu (PNL) a obținut duminică, 9 iunie, 1.640 de voturi, iar Tudor Nădrag (PSD) – 1.604, potrivit rezultatelor parțiale.

 

Tudor Nadrag nu se resemneaza ca a pierdut alegerile! Vrea o minune, la Harsova

 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în final. Au fost, în doar câteva zile, atâtea răsturnări de situație, încât una în plus nu ne mai miră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul mai meltean ca altul.
0
0
În Hărșova chiar avem un primar educat,școlit,corect și fără apucături autohtone,merită pe deplin să fie la primărie ,Succes în noul mandat și să realizezi ce ne/ai promis.Cu privire la domnul Nădrag trebuie să accepte că are o vărstă și nu mai este la curent cu ce înseamnă administrație modernă,dar trbuie felicitat pentru scorul pe care l-a obținut,ar trebuii să-l ia viceprimar și să se folosească de el în folosul nostru.
1
3
intereseaza pe nimeni harsova au inceput ciondaneala si contrele pe prezidentiale - ciolanul cel mare - nu era cazul daca aveam un presedinte ca in germania sau italia dar mafia psd a facut constitutia si legile dupa ambitiile escrocului de iliescu si gastii lui de comunisti batuti in cap din anii 90
8
1
hai cu renumararea si la constanta !!! ca s-a furat cu spume !!!
5
0
Ionescule, ionescule….Numa tu știi câte mizerii ai făcut pentru voturile alea ..
8
3
Poate castig la Harsova!d***a stie!
4
12
da la sectorul 1 nu ca disperata minte
2
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515