REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Joi, 10 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6878
16.6° Constanța Joi, 10 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6878
 

Tudor Nădrag și Aura Bozdoacă se retrag din Consiliul Local Hârșova! Video

Tudor Nădrag și Aura Bozdoacă se retrag din Consiliul Local Hârșova! Video

Virgil STOIAN 10 octombrie 2024 | 00:00 318

Tudor Nădrag și Aura Bozdoacă au fost principalii contracandidați ai lui Viorel Ionescu la postul de primar al orașului Hârșova. Chiar dacă nu au reușit să îl bată pe actualul și viitorul edil, cei doi au reușit să prindă un loc în Consiliul Local. Însă, se pare că nu a fost de ajuns pentru cei doi, aceștia alegând să se retragă din Consiliul Local, aparent fără nici un motiv. Reporterii Replica au încercat să ia un punct de vedere în privința acestei retrageri de la cei doi politicieni.

Tudor Nadrag si Aura Bozdoaca se retrag din Consiliul Local Harsova! Video

Tudor Nădrag a ales să se retragă nu numai din Consiliul Local ci și din politică: „Am considerat că dacă am pierdut lupta pentru Primărie, nu mai contează funcția de consilier. O să rămân până în decembrie în funcția de președinte al organizației PSD și apoi mă retrag. Am o vârstă, a fost o ultimă bătălie, o confruntare electorală, am pierdut, atât a fost. Am discutat cu șefii de la județ și voi sta până în decembrie, până după alegerile parlamentare și prezidențiale“, a declarat Tudor Nădrag pentru Replica de Constanța.

Tudor Nadrag si Aura Bozdoaca se retrag din Consiliul Local Harsova! Video Tudor Nădrag

„Potrivit legii pot să mă retrag cu 10 zile înainte. Nu trebuie să existe nici un motiv, am optat să nu fac parte din Consiliul Local al orașului Hârșova. Nu știu ce o să fac în continuare”, a transmis Aura Bozdoacă.

Tudor Nadrag si Aura Bozdoaca se retrag din Consiliul Local Harsova! Video Aura Bozdoacă

 Ce spune primarul Viorel Ionescu despre retragerea celor doi

Chiar dacă în campanie Viorel Ionescu a fost ținta celor doi, acesta și-a exprimat regretul cu privire la retragerea acestora din Consiliul Local: „Tudor Nădrag și Aura Bozdoacă și-au dat demisia din funcția de viitori consilieri. Nu știu de ce. Eu voi informa populația despre așa ceva, dacă e cazul. Cu siguranță nu au fost candidați care își doreau să pună umărul la muncă pentru Consiliul Local. De 8 ani am avut o opoziție personală, constructivă pentru oraș. Cine s-a opus, s-a opus din răutate personală. Îmi pare rău că Tudor Nădrag și Aura Bozdoacă și-au dat demisia, pentru că aveau experiență administrativă. Din partea partidului AUR vor veni 5 consilieri, cineva cu mai puțină experiență. E interesant. În campanie, au venit cu minciuni la adresa mea. Spuneau că le pasă, că vor să facă, iar acum s-au retras. Au avut doar răutăți la adresa mea. Aura Bozdoacă chiar spunea să facem o întâlnire, o dezbatere. Mă gândeam să facem o dezbatere la adresa Consiliului Local. Daca tot iubești Hârșova, rămâi să înveți, că administrația la Prefectură nu se compară cu cea locală. Rămâi să fii consilier. Nu cred că doamna iubește Hârșova. Nu îi pasă. A fost un candidat de conjunctură.

Tudor Nadrag si Aura Bozdoaca se retrag din Consiliul Local Harsova! Video Viorel Ionescu

Video 1:

Video 2:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817