REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tudorel Economu le face în ciudă creditorilor și își trage o vilă turistică, în Mamaia

Tudorel Economu le face în ciudă creditorilor și își trage o vilă turistică, în Mamaia

Andreea CONDURACHE 2 noiembrie 2023 | 00:00 5037

În ciuda valului de executări silite și a obligațiilor contractuale neonorate față de colaboratori, Tudorel Economu continuă să-și investească banii în structuri hoteliere în stațiunea Mamaia. Tudors Capital Investments SRL, fosta Deco Horeca, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța o solicitare privind emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Desființare piscină și construire vilă turistică S+P+2-3E, organizare de șantier și împrejmuire teren”, asta după ce în cursul lunii iulie Primăria Constanța i-a eliberat și un certificat de urbanism în acest sens.

Tudorel Economu le face in ciuda creditorilor si isi trage o vila turistica, in MamaiaTudorel Economu

În timp ce creditorii îi bat la ușă, afaceristul Tudorel Economu are de gând să își ridice o vilă turistică, în stațiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, acolo unde firma a mai construit în trecut un alt imobil cu 6 etaje. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță faptul că societatea Tudors Capital Investments SRL a depus o solicitare pentru emiterea unui acord de mediu pentru proiectul: „Desființare piscină și construire vilă turistică S+P+2-3E, organizare de șantier și împrejmuire teren”. Investiția ar urma să fie edificată în stațiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia 316D. Pentru această investiție și Primăria municipiului Constanța a eliberat pe 11 iulie a.c., un certificat de urbanism.

Tudorel Economu le face in ciuda creditorilor si isi trage o vila turistica, in Mamaiazona în care se dorește edificarea construcției

Economu este unul dintre cei mai controversați afaceriști de la malul mării. Născut în județul Tulcea, Economu a înființat de-a lungul anilor mai multe societăți care i-au produs bani, dar și datorii. De la o vreme, familia afaceristului se confruntă cu probleme financiare, drept dovadă stând zecile de dosare de executare silită din pricina obligațiilor contractuale neonorate față de colaboratori. Cel mai probabil pentru a mai amortiza din datoriile pe care le are, Economu a scos la vânzare mai multe bunuri.Tudorel Economu le face in ciuda creditorilor si isi trage o vila turistica, in Mamaiabunurile lui Tudorel Economu scoase la vânzare

Într-o ediție anterioară, vă aduceam în atenție faptul că afaceristul a început  să facă troc cu mașini și ambarcațiuni, în schimbul unor sume de bani sau a unor apartamente în stațiunea Mamaia sau chiar în Capitală. Recent și-a mai scos la vânzare un Mercedes Brabus G, la prețul de 988.879 de lei, o autoutilitară Opel Combo, la prețul de 69.072 de lei, dar și un set de jante originale Bentley, la prețul de 13.915 de lei.

Tudorel Economu le face in ciuda creditorilor si isi trage o vila turistica, in MamaiaTudorel Economu

Firma a fost înființată în anul 2003 sub denumirea Deco Horeca, în 2019 firma a devenit Tudors Capital Investments SRL. Asociați în cadrul societății sunt Trandafir Alina cu 99% din acțiuni și Tudorel Economu cu 1%. În anul 2022 firma a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 136.987 de lei, pierderi în valoare de 927.128 de lei, dar și datorii în valoare de 7.002.814 de lei.

Tudorel Economu le face in ciuda creditorilor si isi trage o vila turistica, in Mamaiazona în care se dorește edificarea unui bloc cu 6 etaje

Bloc cu 6 etaje pe malul mării

Tot în stațiunea Mamaia, de această dată pe terenul unde funcționează un restaurant, Tudorel Economu intenționează să ridice un imobil cu 6 etaje. Chiar dacă este încolțit de creditori, afaceristul are planuri de extindere, punându-și speranțele în firma deținută în totalitate de familia sa, anume La Fattoria Ristorante SRL, care a obținut pe 27 februarie a.c., un certificat de urbanism ce prevede elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu. Acesta este un pas necesar pentru demararea proiectului său ce constă în construirea unui imobil cu regim de înălțime P+5-6E și destinația de alimentație publică şi cazare. Blocul urmează să fie amplasat pe terenul unde în prezent funcționează un restaurant, situat în zona Hotelului Astoria.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nascut talent, mort speranta. Negociator de exceptie pentru doi lei de la fraieri. -Te draq de tepar.
1
0
vrea sa faca un bloc pe plaja pe model Caelia, doar ca el e cocosat de datorii si in rahat pana la gat. Rafte, Tocia, Economu inca se cred oameni de afaceri, dar scadenta e mai aproape ca oricand.
7
0
Cine e ala de la stejaru tistimelu care la u gasit cu funia in beci , pregatit sa si faca felu !
2
2
Care gospodara ...georgiana? ?? Nu degeaba a stat caprita s a ales cu apart
4
0
cum nea tudorele, o lasi pe gopodara fara piscina? ea si fraierii ailalti care au cumparat de la tine apartamente cu piscina, o sa aiba acum apartamente cu vila turistica...veata!!
5
0
Noi armanii din Ct avem noroc cu hira ca el e om bun și ne face întrările pe peste tot cu aprobări și tot ce tine legat de primar . Dacă nu era nea T*o nu ne facem noi atatea blovuri
9
3
Bravo voua pentru succes. Dar mergeti la voi in țară să furați. Cât mai vreți să furați in Constanța și in r*mânia?
3
4
I-au inebunit succesul! Vezi mackedoance la plus 50 de ani care isi fac operatii peste operatii estetice, isi pun tzatze doar doar or mai fi atragatoare! Ghinion! Nu le prea iese. Le iese la ce stiu ele mai bine! Stii ce zic?
11
2
Arminlu nu ghiari! Bravo ficior! Sa se oftice toti mukanii!
5
14
De Mu**ista aia de fiisa ce mai stiți?
8
4
Daca o machid0ancă din adolescență este scăpată de sub control,ce poate sa o redreseze la maturitate?!?Nici măcar dacă face copii nu-și revine din obiceiurile adolescenței.Dacă asa e croită machid0anca, așa moare.Se poate da tot neamul peste cap ca machid0anca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machid0ancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machid0ancelor.Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel. Dintr-o dată toate sunt inteligente!Dintr-o data toate sunt deștepte!Dintr-o data toate se cred cel puțin savante!Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacu-rvie.Și cele măritate și cele nemăritate se duc la Capitală că acolo nu le vede nimeni cu cine și-o trag și cu cine o ard.Alea din eschibaba, ciamurlia, caugagia, camena și tistimelu au spart norma m0cancel0r.
17
4
Afaceriști șmecheri. S-a dus naibii și afacerea din Herăstrău după 20 de ani de funcționare, s-a dus naibii și Horeca Expert după 15 ani de funcționare, s-a dus naibii și Osteria(fostă Fattoria) cu tot cu spațiu, s-a dus naibii franciza Filicori, s-au dus naibii și gelateriile, s-au dus naibii și terenurile sechestrate de primărie. Au rămas doar arfele de antreprenor. Arfele nu vor dispărea că doar sunt afaceriști șmecheri că ei au înființat moneda euro.
14
1
makkkedoni. și asta spune multe. nu se vor schimba de caracter că așa sunt ei. cu tot ieșitul lor p'afară. vor rămâne tribali și încă vor face nunți în stradă ca palestinienii. se vor țepui între ei în continuare că așa e felul lor. opulență și epatare pe datorii. au atins toate articolele din codul penal. toată viața lor e un șir întreg de infracțiuni. Constanța a devenit un putregai din cauza makkkedonilor.
21
6
E de viță nobilă. Vinde numai la bogătani. Din banii de genți-bentley va face fundație de P+7. La recepția finală a clădirii se va scoate inclusiv pe el la vânzare pe olx, numai că acum la vârsta asta din ce iapă era a devenit gloabă. Hai Tudore, hai că poți mult mai mult decât niște genți de mașină! Fii tu ăla cu talent ca pe vremuri când spărgeai tot prin atitudinea ta și vorbeai în colțul gurii că interlocutorul trebuia să deducă ce vrei să spui. Un adevărat afacerist mechedon din Tulcea. Talent de om ai fost, talent o să rămâi. Bravo ție!
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510