REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tudorel Toader anunţă o a doua Ordonanţă de Urgenţă: Dosarele lucrate pe protocoale, aruncate în aer

Tudorel Toader anunţă o a doua Ordonanţă de Urgenţă: Dosarele lucrate pe protocoale, aruncate în aer

Replica API 21 ianuarie 2019 | 03:37 528

După ce a anunţat o ordonanţă de urgenţă care ar putea duce la rejudecarea tuturor dosarelor finalizate în ultimii patru ani la completurile de 5 judecători de la ÎCCJ, ministrul Justiţiei afirmă că se va lucra şi la o a doua ordonanţă, pe tema protocoalelor, conform stiripesurse.ro.

Tudorel Toader a spus, la România TV, că cel mai probabil varianta ordonanței va fi aleasă și în cazul doarelor construite în baza protocoalelor secrete dintre Ministerul Public și SRI, dar în acest caz așteaptă motivarea Curții Constituționale.

CCR a admis, în 16 ianuarie, sesizarea Camerei Deputaților referitoare la existența unui conflict între Parlament și Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.

Curtea Constituțională a României anunță că parchetele și instanțele judecătorești sunt cele care vor stabili dacă s-a încălcat legea prin depășirea competențelor, în cazul dosarelor care au la bază acte efectuate în baza protocoalelor secrete dintre Ministerul Public și SRI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii ca Kovesii le-ar trebui romanilor cinstiti ca sa de-a de pamant cu toti HOTII care ne rad in nas acum cand ministrul toader, sluga lu dracnea ii scoate din puscarii pe toti mafiotii. Raman HOTII cu banii furati noua si ne rad in nas. Asta-i bataie de joc si, Romanii in curand nu vor mai indura batjocura si-or sa se revolte cu atata furie de n-o sa-i mai scape nici Dumnezeu pe toti HOTII! Acum, slugile lu DRACnea , CCR si MJ Toader, fac jocurile HOTILOR dar vor plati si ei cu varf si indesat..Sa tina minte slugile psd-ului, mamaliga explodeaza! Nici Ceausescu nu a crezut....
3
0
Sper sa crapi in chinuri pentru bataia de joc pe care o faci in aceasta tara!!!
10
0
in loc slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, toader face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din fiecare.
11
0
ha ,ha,ha la toate jigodiile antidragnea le este frica de OGU ca va fi rejudecat dosarul lui ORBAN de fapt si acesta va fi obligat sa renunte la sefia partidului asa ca nu mai mancati cacat ca scapa Dragnea ,Orban s-ar putea sa fie si condamnat de data asta!
3
17
Cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor transmisa de menestrelul justitiei tudorel toader, SLUGA. Nu mai bine ne explica psd-eii si membrii coalitiei ai lui ALDE tariceanu, cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
17
4
muie ! asta veti lua , se va face dreptate in Romania , sa stati in strada ca acum intra tunurile cu apa imediat , doar ati vrut o tara ca afara . Intr-o ora va fac statui sau aresteaza , jegosi occidentali , ati distrus oameni nevinovati cu procurorii slugi .
5
18
Linsarea voastra este aproape!!!
19
4
Ba diariilor nu ma mai copiati pe mine sau Oreste. De unde pula mea aveti voi pregatire politica sa puteti intelege adevaratele smecherii din tara asta. Ba tradatorilor de tara injositilor diariilor proxenetilor romani care isi violeaza copii si ii injecteaza sa mancati diarie asta e menirea romanilor
3
20
Acest limbaj va face cinste voua sustinatorilor, defapt slugilor obediente, a acestui grup infractional organizat mascat sub un partid politic. Mai mare mizerie ca psd nu a avut romania.chiar peste pcr.putem spune ca acest partid plin de comunisti si-a depasit cu mult partidul mama. Felicitari voua. Acesti agramati analfabeti care conduceti aceasta tara. Pun pariu ca esti platit bine sa tastezi sub pseudonime. Acum aport la ajutorul social ca vine factura la internet si nu ai bani. Mars am spus!
25
9
mele MATA ESTE CRIMINAL CA A DAT NASTERE LA UN MARE LABAGIU CARE MANANCA CACAT TOATA ZIUA LA REPLICA.SA II SUGI PULA LUI KWJ LUI TOADER MIE SI LA TOT PSD DIN ROMANIA.MAI CACATULE CU MOT CINE PULA MEA ESTI SA IL FACI CRIMINAL PE MINISTRUL JUSTITIEI?.
8
28
ei criminalule cat ai de gand sa mai arunci tara in aer? Banii pe care i-ati furat sa va fie infundati in gura cand veti fi in costumul de brad. Nu veti scapa criminalule, tu, CCR, avocatul poporului si intreaga voastra haita de hoti- la puscarie pe viata, sa crapati mai repede jigodiilor. Bebelusi mor, pensionarii se tarasc, tinerii parasesc tara, olteanca a facut praf legea salarizari si a pensiilor. Niste nenorociti au pusa stapanire pe tara, imgroapa la propriu poporul Sper sa crapati cu totii
26
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016