REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tudose - reacție după moartea polițistului din Suceava: Patrulele vor fi formate din patru oameni

Tudose - reacție după moartea polițistului din Suceava: Patrulele vor fi formate din patru oameni

Replica API 24 iulie 2017 | 00:00 442

Premierul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că niciun polițist nu va mai patrula singur, echipa urmând să fie formată din patru oameni.

"Din punctul meu de vedere, nu mai vreau patrule de unul singur. Atunci când ai un singur polițist, care trebuie să patruleze într-o zonă — se subînțelege că acea zonă are un potențial infracțional sau negativ—, el își pune gratuit viața în pericol. Nu poți să îl trimiți de unul singur. Se vor trimite echipe, chiar dacă este vorba de echipe mixte alcătuite din polițiști și jandarmi", a declarat Tudose pentru AGERPRES.

Polițistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal joi seară, în timp ce era de serviciu în Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni (Suceava). Autorul, Ioan Beșa, a fost arestat pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa patruleze cate un pluton sau chiar cate o companie, ca e mai sigur. daca nu e destul de sigur sa vina batalioane sau de ce nu, chiar divizii. Dar noi nu prea mai avem asa ceva. Hahaha ...Auzi cate patru...militieni, pardon..politisti.
2
0
Normal este sa angajati oameni capabili pt a a se descurca si supravietui in atfel de misiuni.Sigur si instructia lor este precara,nu poti doar sa faci act de prezenta pe peronul unei gari cu mainile la spate! Ochiul vigilent,supravietuire sigura! Omul acesta este o victima a sistemului.
2
0
avem politia locala,avem politia statala,ce ar fi sa facem si politia supermen care sa-i scoata din cacao pe primele doua,in preajma revolutiei se inventase patrula mixta dintr-un militian,un securist si doi muncitori,nici atunci sefii nu participau,ca si in ziua de azi
2
0
Eu zic sa suplimentatii,efectivele cu PARLAMENTARI,au salarii colosale ,sunt bine pregatiti si freaca MENTA in PARLAMENT ,macar asa isi JUSTIFICA salariul IMENS...RUSINE..
4
0
La gramada ca nu se vede
2
0
da foarte bine,in aceasta componenta echipa va putea scimba chiar si un bec ars,aproape caci tot mai trebuie unu,care va fi seful,la atata omenire trebuie si un sef,normal
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510