REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Tulburător! Ce a putut găsi Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce rapperul a decedat

Tulburător! Ce a putut găsi Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce rapperul a decedat

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 569

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe a șocat o țară întreagă. Cei care l-au cunoscut, apropiații, dar și cei care i-au ascultat muzica au fost extrem de afectați să afle că Darius Crețan, pe numele lui real, s-a stins subit, în urma unui infarct.

Acum, la aproape două luni de la deces, unul dintre prietenii și colegii lui de breaslă rupe tăcerea. Lu-K Beats a dezvăluit ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul soțului ei și care erau gândurile care îl măcinau pe artist.

Mesajul tulburător găsit de soția lui Nosfe în telefon rapperului

Lu-K Beats, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nosfe, a făcut dezvăluiri emoționante la aproape două luni de la moartea artistului. Invitat la un post de radio, acesta a spus adevărul despre decesul rapperului, dar și despre sacrificiile enorme pe care le făcea bărbatul, pentru cariera lui. Printre altele, Lu-K Beats a dezvăluit și ce a găsit Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, în telefonul acestuia, la scurt timp de la înmormântare: "Soția lui a găsit în

telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin că să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea. El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare.

ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci.

Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume.", a povestit Lu-K Beats, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mor eu... e 2pacul Romaniei asta. Hai lasa ma
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016