REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
21.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Tulcea: Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL speră la o prezenţă la vot de peste 40%

Tulcea: Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL speră la o prezenţă la vot de peste 40%

Victor ROTARU 10 iunie 2024 | 00:00 226

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Ştefan Ilie, primar al municipiului Tulcea şi candidat pentru un nou mandat, a votat duminică, la Teatrul ''Jean Bart'' din oraş, el sperând ca cel puţin 40% dintre alegătorii înscrişi în listele electorale permanente să se prezinte la urne.

Tulcea: Presedintele organizatiei judetene a PNL spera la o prezenta la vot de peste 40%Ștefan Ilie

"Eu aş vrea să fie o prezenţă mult mai mare ca acum trei ani şi jumătate, când au fost în municipiu undeva la 40%. Sper ca acest procent să fie depăşit chiar şi cu mult, pentru că importanţa participării civice nu este doar în timpul mandatului, ci mai cu seamă atunci când trebuie să-ţi exerciţi votul. Este firesc să ridici pretenţii, să soliciţi, să reclami, să critici în timpul mandatului autorităţile lcoale, dar toate acestea au legitimitate când şi participi la vot", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

El a mai spus că a votat pentru dezvoltarea oraşului.

"Am votat pentru un oraş care să se dezvolte armonios, onest, curat, corect, care să respecte istoria şi să promoveze modernismul. Am votat pentru mii de tulceni, plini de curaj, cărora le mulţumesc foarte mult pentru tot sprijinul din acest mandat. Este firesc să stai la rând şi mă bucur că oamenii înţeleg procesul electoral şi vin să voteze", a menţionat acesta.

În ceea ce priveşte votul acordat pentru Parlamentul European, el şi-a exprimat speranţa ca politica Uniunii Europene să vizeze dezvoltarea fiecărui stat membru.

"Sper ca pe viitor Parlamentul European să fie constituit din partide care să promoveze egalitatea fiecărei ţări europene, dezvoltarea fiecărei ţări europene, care să continue politica de coeziune, adică a fondurilor europene, pentru că noi, românii, municipiul Tulcea, ne putem dezvolta doar accesând cel mai mult fondurile europene pe care Uniunea ni le pune la dispoziţie, fonduri care sunt aducătoare de progres", a mai spus Ştefan Ilie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016