REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
9.9° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Tupeu! Un șofer bombardier a trecut pe culoarea roșie a semaforului, de față cu poliția. Video

Tupeu! Un șofer bombardier a trecut pe culoarea roșie a semaforului, de față cu poliția. Video

Georgiana BOGLEA 5 iulie 2024 | 00:00 4143

De când a început sezonul estival, pe străzile din județul Constanța vedem din ce în ce mai des cascadorii demne de un film de acțiune. Orașul, dar și întreg județul a devenit o junglă, care parcă nu mai are reguli. Atât  localnicii, cât și turiștii nu mai țin cont de nimic atunci când se grăbesc. Unii merg de parcă sunt numai ei pe stradă și chiar nu mai au frică nici măcar de oamenii legii. Un șofer teribilist a fost surprins cum trece pe lângă o mașină de poliție cu o viteză amețitoare și o „forțează” atât de tare ca să prindă semaforul încât  trece chiar pe roșu.

Tupeu! Un sofer bombardier a trecut pe culoarea rosie a semaforului, de fata cu politia. Video

Nu e de mirare că, de câțiva ani buni, România se situează pe locul 1 în ceea ce privește numărul de accidente în Uniunea Europeană. Dacă ne uităm în jur, e imposibil să nu vedem cel puțin o încălcare a legii făcută de unii șoferi care se cred mai presus decât legea în sine. Mai mult, aceștia consideră că lor nu li se poate întâmpla nimic rău pentru că sunt stăpâni pe volan. Dar, este foarte important de amintit că nu sunt singuri pe șosea.

Tupeu! Un sofer bombardier a trecut pe culoarea rosie a semaforului, de fata cu politia. Video


De asemenea, sunt oameni care au „pile” și nu țin cont dacă polițiștii îi văd atunci când comit diverse ilegalități. Iar unii șoferi nici măcar nu privesc în jur, sau nu au cum, din cauza vitezei excesive cu care circulă.

Tupeu! Un sofer bombardier a trecut pe culoarea rosie a semaforului, de fata cu politia. Video
Un șofer teribilist a fost observat cum circulă pe bulevardul Tomis cu o viteză amețitoare, și chiar mai mult de atât, forțează pedala accelerației atât de tare pentru a încerca să prindă măcar culoarea „galben” la semafor, iar în ciuda faptului că nu a reușit încalcă regulile de circulație și mai tare și trece pe roșu.

Mai mult de atât. Acesta trece pe lângă o mașină de poliție, pe care ori nu a avut timp să o observe, ori nu a ținut cont deoarece nu era o mașină de la Poliția Rutieră. Deși polițiștilor care au fost martori la întreaga scenă nu le intra în atribuțiile de serviciu sarcina să îl sancționeze pe șoferul în cauză, aceștia ar fi trebuit măcar să își anunțe colegii pentru a lua măsurile necesare pentru că un astfel de comportament în trafic este periculos pentru oricine se pune în calea acestui șofer.

Ce riscă șoferii care au un astfel de comportament în trafic

Sancțiunile pentru șoferii care depășesc limita de viteză se aplică astfel:

  • 10 – 20 km/h: 2-3 puncte de amendă
  • 21 – 30 km/h: 4-5 puncte de amendă
  • 31 – 40 km/h: 6-8 puncte de amendă
  • 41 – 50 km/h: 9-20 puncte de amendă
  • Peste 50 km/h: 9 – 20 de puncte de amendă + suspendarea permisului pentru 90 de zile
  • Peste 70 km/h: 9 – 20 de puncte de amendă + suspendarea permisului pentru 120 de zile.

Astfel, șoferii care depășesc cu peste 50 km/h limita de viteză pe un drum județean vor primi o amendă cuprinsă între 1.485 lei și 3.300 lei, și le va fi suspendat permisul pentru o perioadă de 3 luni.

De asemenea, șoferii care trec pe culoarea „roșu” la semafor riscă  între 4 și 5 puncte de amendă, ceea ce poate însemna o amendă de peste 800 de lei, ținând cont că valoarea unui punct de amendă este de 165 de lei. Pe lângă amendă, permisul de conducere poate fi suspendat pentru 30 de zile.

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
există poliție doar bombardieri,interlopi,matroane și proxeneți...Poliție inexistenta
1
1
există poliție doar bombardieri,interlopi,matroane și proxeneți...Poliție inexistenta
1
1
Si filmaciu m***t, da m***t rau, stropitoare de m***t, a filmat! Ce sa faca si el intr o tara de stropitori si delatori, care au orgasm cand aresteaza pe cate unu, filmeaza! Caca ne am pe rasa ta de m***t, cand tu incalci regulile nu mai pui imagini, ipocrit infect. Evidwnt fiztuica de c***t maro a preluat ca mare stire!
2
2
Psdnlaursos și vă plângeți de bombardieri????
3
2
Pacat ca bombardierul era tovaras cu militianul, care vad ca nu a avut nici o reactie...
14
1
instalate camere in tot orasul si date amenzi pe baza lor din urma cu cel putin 20 de ani acum sunt deja un haos si o indisciplina in trafic de-a dreptul inspaimantatoare plus numarul cel mai mare de morti si raniti unii mutilati pe viata din ue viteza excesiva si indisciplina sunt cauzele principale nu alcoolul si drogurile
12
2
A circulat pe banda de autobuz, a trecut peste linia continua, a fortat semaforul galben-rosu !!!
17
2
Cel mai primitiv popor din Europa...
22
4
Dar gaborii nu sunt tot bombardieri ?
25
3
E plin de astfel de soferi ... inconstienta si tupeu maxim ! Problema se poate rezolva f simplu ... camere de supraveghere, atat in intersectii cat si in dreptul benzilor dedicate transp in comun. Asa cum s-au rezolvat prb de la City si Spectrum ... ar fi putut fi rezolvate in mare parte din oras. Exista un astfel de proiect dar cu termen de finalizare in urmat 2 - 3 ani, pana atunci ...
29
3
îl oprea pe proxenet/interlop politia doar sa îl salute că primea ordin de la șefii lor sa le transmită că acesta este un sponsor activ și trebuie respectat...Daca întrebi Intr un oraș de un om serios politia nu îl cunoaște dacă întrebi de interlopi ii cunosc pe toți
37
1
Acum o sa se autosesizeze politia si il va arde din birou ca e mai simplu
36
3

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515