REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Turcan spune că este sigură că liberalii vor câştiga din nou alegerile în judeţul Sibiu

Turcan spune că este sigură că liberalii vor câştiga din nou alegerile în judeţul Sibiu

Victor ROTARU 7 iunie 2024 | 00:00 124

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu, Raluca Turcan, ministru al Culturii, a declarat în cadrul unei întâlniri electorale din oraşul Sălişte, că este convinsă că liberalii vor câştiga alegerile locale din judeţ.

Turcan spune ca este sigura ca liberalii vor castiga din nou alegerile in judetul SibiuRaluca Turcan

"Avem încredere deplină! La Sibiu, PNL va câştiga! Duminică seara, după închiderea urnelor şi numărarea voturilor, PNL Sibiu va fi din nou pe primul loc. Nu spun acest lucru din vreun optimism nejustificat, ci pentru că ştiu că, duminică, echipa PNL Sibiu va culege roadele unei munci susţinute în ultimii ani. Ştiu că sibienii simt rezultatele eforturilor noastre în comunităţile şi casele lor, în vieţile lor şi ne vor acorda din nou încrederea", a spus Raluca Turcan.

Liderul liberalilor sibieni a subliniat că "în România, doar PNL este un partid veritabil de dreapta!". "De aceea victoria PNL va fi victoria dreptei, va fi victoria românilor care susţin şi apreciază valorile dreptei! Competitorii noştri care se pretind de dreapta sunt de fapt o salată ideologică", a adăugat Turcan.

De asemenea, preşedintele PNL Sibiu a spus şi că este convinsă că în următorii zece ani România va avea tot un preşedinte liberal.

"Aşadar, în următorii zece ani România va avea din nou preşedinte liberal! PNL va fi la guvernare şi din anul 2025, pentru a susţine comunităţile locale să se dezvolte şi pentru a garanta în continuare o guvernare axată pe creştere economică, noi locuri de muncă şi venituri mai mari pentru români. Este momentul să ne apucăm să lucrăm la programul de guvernare care să dea o viziune liberală României pentru următorii 10 ani. Suntem cel mai bun partid din România şi sunt convinsă că în zece ani de zile, cu politici liberale şi cu liberali competenţi în funcţii publice, România poate deveni Occidentul Europei de Est", a afirmat Raluca Turcan.

Prezent la întâlnirea cu liberalii şi susţinătorii din Mărginimea Sibiului, la Sălişte, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat şi el că are încredere că Sibiul va obţine cel mai bun scor al partidului, din România.

"Am încredere în ceea ce reprezintă Sibiul şi liberalismul la Sibiu. (...) Eu sunt convins că aşa cum arată faptele primarilor noştri liberali, la municipiu, în oraşe, în comune în judeţul Sibiu, aşa cum arată faptele preşedintei Consiliului Judeţean, mă determină să fiu convins că Sibiul va fi din nou liberal şi mai mult decât atât, sunt convins că Sibiul va fi cel mai liberal. (...) S-a vorbit despre Regiunea Centru şi a spus doamna Raluca Turcan, Sibiul este cel mai dezvoltat, are cele mai multe realizări în Regiunea Centru. Când am lansat campania la Braşov, am spus în felul următor: Regiunea Centru în care includem (...) Sibiu, Braşov, Alba este inima de dezvoltare economică a României, iar aici se intersectează două axe, axa nord - vest, sud - Est, unde avem de asemenea doi piloni de dezvoltare economică, socială, liberali", a transmis Nicolae Ciucă.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi ministrul Culturii, Raluca Turcan, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu, însoţiţi de preşedintele Consiliului Judeţean, liberala Daniela Cîmpean, candidat pentru un nou mandat, s-au întâlnit miercuri seara, în Sălişte, cu primari şi liberali din Mărginimea Sibiului, pentru a-l susţine pe primarul oraşului, Horaţiu Răcuciu, pentru un nou mandat, acesta fiind şi un fost prefect al judeţului, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O tot lauda pe Udrea. O fi fost macar sa-i duca pachet la parnaie? Turcanca e interesata sa nu-si piarda pozitia de puturosenie pe multi bani publici,nicidecum nu o doare de poporul asta chinuit. Fatarnica la fel ca si alte personaje mucegaite din politica puturoasa de dupa lovitura de stat din 1989.
1
0
poate se vor destepta romanii si vor da dracului pisdeu si pnl...
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016