REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Turiști „sechestrați“ în hotelul Apollo din Neptun, din cauza unui Merțan parcat... în fața barierei, de zile întregi!

Turiști „sechestrați“ în hotelul Apollo din Neptun, din cauza unui Merțan parcat... în fața barierei, de zile întregi!

Mirela PASCAL 14 iulie 2024 | 00:00 9865

Turiști „sechestrați” în hotelul Apollo din Neptun, după ce un bolid de lux, marca Merdeces, a fost parcat fix în fața barierei. Se presupune că mașina ar fi a patronului.  Unii dintre turiști ar fi trebuit să plece spre casă, vacanța lor ajungând la final, însă nu au putut ieși din parcare. Așa că, au dat zvon în țară: patronul hotelului să-și miște fundul și să deblocheze accesul. 

Turisti „sechestrati“ in hotelul Apollo din Neptun, din cauza unui Mertan parcat... in fata barierei, de zile intregi!

Turiștii cazați la hotelul Apollo din Neptun nu au mai putut scoate mașinile din parcare, pentru că un autoturism de lux bloca ieșirea, fiind oprit fix în fața barierei. Au cercetat și au investigat la recepție, oamenii fiind înștiințați că mașina îi aparține patronului hotelului. Pentru că nu l-au găsit, i-au lăsat și un mesaj. ” Patronul hotelului Apollo din Neptun? Hello, șefu, ne dai camere gratis dacă nu putea pleca din cauza ta? Ai blocat bariera de ieșire din parcare de 3 zile.....alo, așa arata nesimțirea la Neptun Constanța?”, s-a plâns un turist. 

Hotelul a ajuns pe mâna unui arab

Hotelul Apollo, de trei stele, din Neptun este deținut de SC Apollo Estival 2002 SA, firmă în cadrul căreia se regăsește acționariatul SIF Transilvania, cu 40 % din acțiuni, și Instant Group, cu 54 %.. Invest Group SRL este o administrată de Taha Al — Borayashi. Acesta a fost anchetat de procurorii DIICOT, alături de alți inculpați, într-un dosar de evaziune fiscală, fiind condamnat, anul trecut, definitiv, la 2 ani cu suspendare. Așa că, n-ar fi exclus ca bolidul să fie al lui. 

Turisti „sechestrati“ in hotelul Apollo din Neptun, din cauza unui Mertan parcat... in fata barierei, de zile intregi!

Pe 7 decembrie 2020, s-a decis în Adunarea Generală a Acționarilor Apollo Estival 2002 SA încheierea unui contract de asociere cu IGM Oninvest SRL, prin care se stabilește efectuarea unor lucrări de investiție la hotelul Apollo, respectiv cotele de participare la profit și pierdere a asociaților și cotele corespunzătoare din dreptul de proprietate asupra imobilului la care trebuie să se realizeze investițiile. SIF Transilvania, unul dintre acționari, a încercat să obțină anularea hotărârii AGA, motivat de faptul ca aceasta este contrară legii și că se încearcă înstrăinarea mascată a unității de cazare către societatea nou înființată care, culmea, are ca acționar majoritar societatea Instant Group SRL, deținută de arabul Taha Al Borayashi. SIF Transilvania a pierdut definitiv așa că hotelul a ajuns pe mâna arabului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai sa iasă pe trotuar sau sa sune la 112 sa anunțe ca sunt sechestrati în parcarea hotelului, la asta de ce nu s a gândit nimeni?
4
2
Da tiii foc p.oponarului Arab , huooooo !
12
0
Stropit cu benzina si dat foc . Sa fie lectie si.pt alti melteni
21
0
GL 13 XUJ CT 23 SDN DB 14 AXO CT 16 ESR fac taxi fara acte in gara Mangalia si politia doarme iar lui unchiu i-au luat numerele ca el are acte. Romania...
15
2
adauga
4
0
B.a.s i.n.i. Reclama ascunsa. A parcat o tigaie si nimeni nu a reusit sa o mute
14
0
Trebuia legat cu o șufă,și tras din fata parcării....chiar asa nu sa gândit nimeni. Asta merită specimene ca astia
39
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510