REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
22.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Turiştii români care au cazări în partea de sud a insulei Rhodos, afectată de incendii, vor fi relocaţi în nord

Turiştii români care au cazări în partea de sud a insulei Rhodos, afectată de incendii, vor fi relocaţi în nord

Ana Maria LIPAN 24 iulie 2023 | 12:18 509

Turiştii români care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, afectată de incendii, vor fi relocaţi în zonele de nord, iar până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii, informează, luni, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Turistii romani care au cazari in partea de sud a insulei Rhodos, afectata de incendii, vor fi relocati in nord

Potrivit sursei citate, în prezent, aproximativ 15% din suprafaţa insulei Rhodos, respectiv partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, zborurile charter către insulă funcţionează normal, asigurând astfel continuitatea vacanţelor programate.

"În scopul asigurării confortului şi securităţii turiştilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceştia sunt relocaţi în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tur-operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanţele să se desfăşoare în deplină normalitate şi siguranţă. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii şi că se lucrează pentru ca toţi turiştii să poată avea parte de o experienţă plăcută şi sigură în timpul şederii lor în Rhodos", precizează ANAT.

Organizaţia subliniază că agenţii de turism vor continua să monitorizeze situaţia, să ofere asistenţă în deplasările şi cazările turiştilor şi să se asigure că aceştia vor avea parte de o experienţă plăcută în timpul sejurului lor în Insula Rhodos, scrie agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699