REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.6° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
26.6° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Turneul de tenis de masă „Cupa Liga Navală Română”, la Casa de Cultură Mangalia

Turneul de tenis de masă „Cupa Liga Navală Română”, la Casa de Cultură Mangalia

Virgil STOIAN 10 august 2024 | 09:52 488

În suita activităților dedicate Zilei Marinei Române, Liga Navală Română, filiala Mangalia, va organiza la data de 12 august 2024, la Casa de Cultură din Mangalia, turneul de tenis de masă „Cupa Liga Navală Română”, Ediția 2024.

Turneul de tenis de masa „Cupa Liga Navala Romana”, la Casa de Cultura Mangalia
Competiția este organizată pe două categorii, feminin și masculin, cu faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale și finală la care se pot înscrie concurenți de orice nivel, de la începători la avansați, fără limite de vârstă.
Se vor acorda următoarele premii:
•    cupe „Liga Navală Română” pentru locurile I, la masculin și feminin;
•    medalii de aur, argint și bronz;
•    diplome de participare pentru toți concurenții care nu se califică pentru podium;
•    premii constând în seturi de tenis de masă, compus din palete, fileu de tenis, mingi pentru locul I, palete de tenis și mingi pentru locurile II și III.
•    Cupe și diplome pentru premiile speciale: cel mai tânăr concurent, seniorul competiției, cel mai tehnic concurent și pentru cel mai combativ concurent.

Parteneri de organizare: Garnizoana Mangalia și Primăria Municipiului Mangalia;

SPONSORI: Callatis Gas și Şantierul Naval Mangalia.
Liga Navală Română este asociația de promovare a Marinei Române, a intereselor maritime și fluviale ale României.
Liga Navală Română este persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial. Asociația este o organizație apolitică și democratică, culturală și patriotică, constituită în anul 1928 sub patronajul Reginei Maria.
Liga Navală Română a fost recunoscută ca asociație de utilitate publică prin Hotărârea de Guvern nr. 1236/10 octombrie 2007.
Scopul asociației este cultivarea în rândul populației și în special în rândul tinerilor a atașamentului față de marină și activitățile marinărești, popularizarea Marinei Române și a tradițiilor sale, dezvoltarea culturii marinărești, conservarea patrimoniului maritim, protecția mediului în apele navigabile.
Poate deveni membru al LNR orice persoană fizică, cetățean român, indiferent de naționalitate, apartenență politică, sex, care a împlinit vârsta de 10 ani, aderă la programul și statutul Ligii și depune un formular de înscriere în acest sens.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516