REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.9° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
28.9° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

ȚUȚUIANU ACUZĂ noua conducere a CJ că NU i-a IMPLEMENTAT PROIECTELE! VIDEO

ȚUȚUIANU ACUZĂ noua conducere a CJ că NU i-a IMPLEMENTAT PROIECTELE! VIDEO

Replica API 21 mai 2021 | 09:01 3102

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Horia Țuțuianu a ținut să blameze activitatea actuală de la nivelul județului Constanța. Acesta așteaptă să-și vadă inaugurate proiectele la care a muncit și s-a arătat total dezamăgit de faptul că unele proiecte „s-au pierdut pe drum”.

PSD Constanţa a organizat joi, 20 mai, o conferinţă de presă la sediul Cabinetelor Parlamentare de pe strada Nicolae Iorga. Prezenţi la eveniment au fost Felix Stroe, Horia Ţuţuianu, Cristina Dumitrache şi Lucian Lungoci. În cadrul acestei conferințe s-a vorbit atât despre administrația locală cât și de cea județeană, Horia Țuțuianu arătându-se complet dezamăgit de situația actuală și de faptul că de șapte luni nu se întâmplă nimic, la nivel de județ. „Totul este încremenit de 7 luni de zile. Aș fi vrut să vin să vă spun lucruri bune, lucruri frumoase legate de cum se dezvoltă lucrurile în Constanța dar mă văd nevoit să spun că nu se întâmplă acest lucru. Acum 7 luni de zile constănțenii mânați de promisiuni deșarte și de povești cu zâne și de fel de fel de proiecte de dezvoltare, de fonduri, au votat pe ‘habar n-am și nu mă pricep’. De șapte luni de zile asistăm la o administrație municipală și județeană încremenită. Asistăm la doi oameni care nu își găsesc nici acum direcția, tocmai de aceea le fac astăzi cadou o busolă”, a declarat Horia Țuțuianu.

„Sunt șocat!”

Totodată acesta a mai declarat faptul că așteaptă să-și vadă proiectele implementate și inaugurate, însă, acestea par a fi stopate. „Tot aștept de la zi la zi, de la lună la lună să văd ce proiecte se aduc în județul Constanța. Nici măcar nu văd proiectele începute de mine că merg mai departe. Sunt șocat cum s-a pierdut finanțarea de la MINAC, Muzeul de Istorie, sunt curios de ce nu au început lucrările la DJ223 Cernavodă – Ion Corvin, de ce nu au început lucrările la 226 și 226A Năvodari – Mihai Viteazu. Contracte finanțate și semnate. Am dat și ordinul de începere al lucrărilor dar văd că cineva îi blochează. Nu văd că se întâmplă absolut nimic în Spitalul Județean Constanța, nimic pe partea de cultură. De șapte luni de zile nu s-a făcut nimic. Asistăm la o vânătoare de funcții în care sunt impuși oamenii de casă sau de partid. Oamenii trebuiesc stabilizați, puși fiecare la locul lui și să înceapă să muncească, să aducă proiecte și fonduri. Mă aștept să se întâmple ceva, să se miște ceva, să se construiască ceva sau măcar să se inaugureze ceea ce am făcut eu”, a mai spus deputatul.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e clar ca e stricata! de 15 ANI e intepenita! stii ce zic? fa calculele urma maro ce esti
3
1
Spume ma Tzutzule,"sub conducerea mea la C.J.Cta s-au cheltuit atatia lei si s-a realizat asta",lasa textele.
9
0
Am vorbit! Am lenevit! Am dormit!
8
0
Ce ai facut 4 ani! NIMIC
15
1
Ziar PSD, HOOO
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016