REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Țuțuianu: Dragarea Canalului Bâstroe înseamnă distrugerea Deltei Dunării!

Țuțuianu: Dragarea Canalului Bâstroe înseamnă distrugerea Deltei Dunării!

Mirela PASCAL 24 februarie 2023 | 23:52 753

Lucrările de dragare făcute de ucraineni pe canalul Bâstroe crează tensiuni între autoritățile române și cele din Ucraina. Oficialii de la București spun că ucrainenii nu scot doar aluviuni, ci adâncesc canalul, punând în pericol Delta Dunării. Deputatul PSD Horia Țușuianu spune că dragarea canalului înseamnă distrugerea Deltei Dunării.

tutuianu: Dragarea Canalului Bastroe inseamna distrugerea Deltei Dunarii!

”Dragarea Canalului Bâstroe înseamnă distrugerea Deltei Dunării, iar România nu poate rămâne spectator la acest dezastru ecologic. Am fost un partener serios al Ucrainei, am arătat solidaritate și ne-am deschis casele pentru milioanele de refugiați ucraineni, am facilitat exportul de grâne, am asigurat tot sprijinul de care a fost nevoie, însă nu putem accepta planurile autorităților de la Kiev în ceea ce privește canalul Bâstroe.
Prin vocea europarlamentarilor noștri, noi, cei din PSD, am cerut în mod oficial Comisiei Europene să se pronunțe asupra acțiunii unilaterale a Ucrainei care ignoră convențiile și acordurile internaționale la care este parte. Nu este cazul să minimalizăm această problemă. Din contră, avem nevoie de decizii rapide care să determine stoparea lucrărilor de dragare. Avem nevoie de convingere și de fermitate pentru apărarea și protejarea patrimoniului de importanță universală al Deltei Dunării”, spune Țuțuianu. .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Important pt.voi e să denigrați omul,nu dezastrul care amenință un monometul natural ,o frumusețe și bogăție a țării Răutăcioșilor!
1
0
Bravo Horia. Dumitrache si Stroe sunt niste mafioti, mincinosi. Nu-i mai votati la alegerile interne ca oricum nu ajuta pe nimeni ci doar pe cei care decarteaza banul pentru functii
2
1
Bine ma hai pa.
4
0
Cât de inumani puteți fi...în loca să ajutăm refugiații ucrainieini...eu stau într-un apartament nedecomandat de 2 camere și am cazat gratuit în sufragerie o ucrainieancă. Gratis, nu îi iau bani. Este blondă, înaltă, suplă, are 24 de ani. Gratis!
2
0
Nu il mai lasati pe asta sa vorbeasca Spune numai prostii.
10
1
Am fost colegă cu Țuțu. I se spunea handicap vorbitor. Ar trebui sa nai facă o dată școală pornind din cls 1. Dar uite că o grămadă de p****i , că el se fapt sustin
8
2
Bai, nebunilor, ucrainienii fac dragari de anul trecut si nu s-a stricat nicio delta, terminati. Bravo lor, au grane, produc, fac export, muncesc chiar si pe timp de razboi. Iar noi, stam si frecam menta, intr-o tara cu multe resurse, pt ca nu stim sa le folosim.
8
4
Are dreptate!
2
7
Că altfel ne furau ăștia și Delta. Bine că aveți voi grija. Va pricepeti la toate, doar sa meargă economia bine nu știți cum. Vai de voi...!
8
1
carnatul asta mai lipsea. acu le avem pe toate.
11
1
Opa! Natiune, uite ca s-a trezit Horika!
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016