REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ţuţuianu: Înfiinţarea spitalului regional, prioritatea zero a judeţului

Ţuţuianu: Înfiinţarea spitalului regional, prioritatea zero a judeţului

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 404

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, s-a aflat, joi, la şedinţa Adunării Generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Într-o postare pe Facebook, preşedintele CJC precizează că “înfiinţarea spitalului regional la Constanţa este prioritatea zero a judeţului”:

“Infiintarea Spitalului Regional reprezinta prioritatea zero a judetului Constanta! Astazi, in cadrul sedintei Adunarii Generale a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, am reiterat urgenta infiintarii Spitalului Regional la Constanta. Am avut deja o serie de discutii cu prim-ministrul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea si am promisiunea din partea autoritatilor centrale ca, saptamana viitoare, vom analiza punctual acest proiect semnificativ. Ne dorim sa infiintam cat mai repede aceasta structura sanitara, mai ales in contextul in care avem atat terenul, infrastructura, logistica necesara cat si documentatia pregatita. Sunt convins ca impreuna cu autoritatile centrale vom identifica, in cel mai scurt timp, solutiile de finantare pentru a putea rezolva si problema supraaglomerarii UPU din timpul sezonului estival”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca nu se construieste nici un spital regional...asta e propaganda psd ista
0
0
si moral acesti latrai continua cu propaganda.
2
0
hai hai sa ne kkm pe noi.daca azi da da azi incepe sapatura pt fundatie vb abia si abia duuupa 10 ani de asa zisul spit regional.lasatine cu kkcismele.
4
0
Is totaaaal falsi.politicieni si atit.nu misca un deget decit pt cunoscuti si apropiati. Atiiit.
6
0
Mie nu imi plac oamenii astia care sunt incruntati ca sa para seriosi ca sa para de incredere. Au ceva fals!
7
0
DA DA PRIORITATE ZERO II SPITALUL REGIONAL.SA NUMITI SI ACOLO UN ALT FOST MEDIC ACTUALMENTE O SLUGA POLITICA CUM II CEL DE LA JUD SF ANDREI.CATALIN DA DA ACESTA II PERSONAJUL GRASA CATALIN SINGUR LA CONCURS SI SI SI CU CEA MAI MARE NOTA.SLUUUUGA PERFECTA.ASA MAI DA SANATATEA CONSTANTENILOR II DUUUUSA DE MULT PE TOPOGAN.ZIC SA NE LIPSIM DE ASA SPECIMENE
2
0
Pune-ti mana la treaba si incepe-ti lucrarea,gasca de penali psd-isti se v-a duce dracu cat de curand si orice guvern care v-a veni v-a aloca banii necesari acestui proiect.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510