REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Țuțuianu: Nu există risc de holeră pe litoralul românesc

Țuțuianu: Nu există risc de holeră pe litoralul românesc

Victor ROTARU 17 iunie 2023 | 19:30 1403

În ultimele zile au apărut numeroase știri negative despre litoralul românesc, despre care s-a afirmat că reprezintă un adevărat pericol pentru turiști. DSP Constanța asigură turiști și cetățenii, prin teste zilnice asupra apei mării, iar în ajutorul direcției vin și politicienii constănțeni. Horia Țuțuianu, membru al Camerei Deputaților, asigură cetățenii și mai ales turiștii asupra faptului că nu există risc de holeră pe litoralul românesc.

tutuianu: Nu exista risc de holera pe litoralul romanesc

„Atenție la dezinformări și fake-news-uri! Nu există risc de holeră pe litoralul românesc! Constănțenii sunt în siguranță, la fel ca și turiștii care ajung pe litoralul nostru! Îngrijorările cu privire la riscul epidemiologic de contaminare cu holeră, în contextul distrugerii barajului Kaholkva din Ucraina, au fost normale, însă, înainte să dăm crezare speculațiilor și zvonurilor, haideți să ne informăm din surse sigure!
Situația este atent monitorizată atât de Direcția de Sănătate Publică Constanța cât și de Direcția de Sănătatea Publică Tulcea. Datele sunt actualizate la zi și pot fi urmărite atât pe site-urile celor două instituții cât și pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică. 
Să nu devenim victimele fake-news-urilor și, mai mult, să nu lăsăm ca acestea să umbrească acest sezon estival care doar ce a început!”, a transmis deputatul PSD, Horia Țuțuianu. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ești chiar întruchiparea celei mai grave holerei. Și p***t și parlamentar. Nu exista boala mai mare
4
1
Ete, ba, s-a trezit si Horika, bre! Cumva simte ca timpul trece si nu mai prinde loc eligibil la Parlament? Cam asta e!
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016